Kvaksonska loža - Moćne patke

1. buć!vidim svi ste tu!:)

2. imam ja par ortaka iz Bosne, čisto ako treba neka diskretna otmica i sprovođenje, ali tražiće mi gajbu pive za vraćanje robe sigurno :)

3. imam ja par ortaka iz Bosne, čisto ako treba neka diskretna otmica i sprovođenje, ali tražiće mi gajbu pive za vraćanje robe sigurno :)

Plaćamo dve.

buć!vidim svi ste tu!:)

Tu smo marya, ubacio sam te u ekipu koja će da ide sa sve fantomkama i filmski otme Elu ispred kuće. Moli zna gde Ela živi.

4. SVI! SVI! SVI!

u cirkus kolorado!

5. u cirkus kolorado!

TAJ RAD!

6. heheh,pa nego kako,mi smo borci!:)

7. al mi cepaju minuse na sleng, ccc

8. Ал' сам се одув'о.. Хаотика! х)

9. al mi cepaju minuse na sleng, ccc

To mi nije jasno. Ovaj izraz što si definisao je Izvorinka Milošević slenga.

10. Patke, evo dođoh i ja sa Ade. Moram da pohvalim kvalitete Buksne i Đonija u defanzivi, svaka čast. Kao da 1000 godina igramo zajedno, a i da se znamo.

A na celu prepisku imam da kažem - Ela je patka. Nemo da te nema ovde!

11. И дан данас га користим!! Ал' можда си убо период хејтера. :)

12. I Ela jel si patka ili nisi?

13. uf,napraviK kaos sa tušem,patka sređuje kuću,kuva čorbu,kucka ovde,napraviću sranje,osećam!

14. Saraniše ga.
    Ela je patka i po :)

15. uf,napraviK kaos sa tušem,patka sređuje kuću,kuva čorbu,kucka ovde,napraviću sranje,osećam!

Pospremi posle brzo. Prvo kidnapujemo Elu, pa Staklenu i onda idemo ispred škole da išamarmo Matriksa. Neće tu patke da odlaze iz jezerceta tek tako.

16. Ево га и Аги, сад смо сви ту. Не знам да ли фали још неко, стао ми мозак од ове шешуљице. :)

17. ima da središ čorbu, skuckaš kuću, istuširaš ovde i skuvaš kaos :)

18. Pospremi posle brzo. Prvo kidnapujemo Elu, pa Staklenu i onda idemo ispred škole da išamarmo Matriksa. Neće tu patke da odlaze iz jezerceta tek tako.

moja borbena gotovost je na nivou!

19. pa Staklenu

+313 Она кулира цео сајт.. Ал' ће да их киндапује комадант!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.