buć!vidim svi ste tu!:)
imam ja par ortaka iz Bosne, čisto ako treba neka diskretna otmica i sprovođenje, ali tražiće mi gajbu pive za vraćanje robe sigurno :)
SVI! SVI! SVI!
Plaćamo dve.
Tu smo marya, ubacio sam te u ekipu koja će da ide sa sve fantomkama i filmski otme Elu ispred kuće. Moli zna gde Ela živi.
u cirkus kolorado!
TAJ RAD!
heheh,pa nego kako,mi smo borci!:)
al mi cepaju minuse na sleng, ccc
Ал' сам се одув'о.. Хаотика! х)
To mi nije jasno. Ovaj izraz što si definisao je Izvorinka Milošević slenga.
Patke, evo dođoh i ja sa Ade. Moram da pohvalim kvalitete Buksne i Đonija u defanzivi, svaka čast. Kao da 1000 godina igramo zajedno, a i da se znamo.
A na celu prepisku imam da kažem - Ela je patka. Nemo da te nema ovde!
И дан данас га користим!! Ал' можда си убо период хејтера. :)
I Ela jel si patka ili nisi?
uf,napraviK kaos sa tušem,patka sređuje kuću,kuva čorbu,kucka ovde,napraviću sranje,osećam!
Saraniše ga. Ela je patka i po :)
Pospremi posle brzo. Prvo kidnapujemo Elu, pa Staklenu i onda idemo ispred škole da išamarmo Matriksa. Neće tu patke da odlaze iz jezerceta tek tako.
Ево га и Аги, сад смо сви ту. Не знам да ли фали још неко, стао ми мозак од ове шешуљице. :)
ima da središ čorbu, skuckaš kuću, istuširaš ovde i skuvaš kaos :)
moja borbena gotovost je na nivou!
+313 Она кулира цео сајт.. Ал' ће да их киндапује комадант!
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
buć!vidim svi ste tu!:)
imam ja par ortaka iz Bosne, čisto ako treba neka diskretna otmica i sprovođenje, ali tražiće mi gajbu pive za vraćanje robe sigurno :)
SVI! SVI! SVI!
Plaćamo dve.
Tu smo marya, ubacio sam te u ekipu koja će da ide sa sve fantomkama i filmski otme Elu ispred kuće. Moli zna gde Ela živi.
u cirkus kolorado!
TAJ RAD!
heheh,pa nego kako,mi smo borci!:)
al mi cepaju minuse na sleng, ccc
Ал' сам се одув'о.. Хаотика! х)
To mi nije jasno. Ovaj izraz što si definisao je Izvorinka Milošević slenga.
Patke, evo dođoh i ja sa Ade. Moram da pohvalim kvalitete Buksne i Đonija u defanzivi, svaka čast. Kao da 1000 godina igramo zajedno, a i da se znamo.
A na celu prepisku imam da kažem - Ela je patka. Nemo da te nema ovde!
И дан данас га користим!! Ал' можда си убо период хејтера. :)
I Ela jel si patka ili nisi?
uf,napraviK kaos sa tušem,patka sređuje kuću,kuva čorbu,kucka ovde,napraviću sranje,osećam!
Saraniše ga.
Ela je patka i po :)
Pospremi posle brzo. Prvo kidnapujemo Elu, pa Staklenu i onda idemo ispred škole da išamarmo Matriksa. Neće tu patke da odlaze iz jezerceta tek tako.
Ево га и Аги, сад смо сви ту. Не знам да ли фали још неко, стао ми мозак од ове шешуљице. :)
ima da središ čorbu, skuckaš kuću, istuširaš ovde i skuvaš kaos :)
moja borbena gotovost je na nivou!
+313 Она кулира цео сајт.. Ал' ће да их киндапује комадант!