Ela ništa loše nije uradila pošto pravila kažu da sam autor ništa ne preduzima dok se ne konsultuje sa drugima, znači dobro je postupila što nije na svoju ruku išla da prijavljuje. Takođe jedno pravilo kaže da nema prozivanja među patkama. Znači Ela ništa nije prekršila, možda su neki drugi, ali ona nije, a i ona je začetnik same ideje pataka tako da je nebulozno da napusti temu.
Kvaksno, sledeće subote nakon fudbala ostajemo i na pivu. To je tek uživancija. A mogle bi i ženske patke da dođu da se družU, umesto što pričaju kako im se pliva :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
slazem se!!!!!
To volim da čujem....spremni smo.
Kidnapovanje ženskih pataka? Ućestvujem!
Sve je jasno.
Ела нас опет напустила, или пише километарски пост. :D Волео би да је ово друго!!!44
Ela ništa loše nije uradila pošto pravila kažu da sam autor ništa ne preduzima dok se ne konsultuje sa drugima, znači dobro je postupila što nije na svoju ruku išla da prijavljuje. Takođe jedno pravilo kaže da nema prozivanja među patkama. Znači Ela ništa nije prekršila, možda su neki drugi, ali ona nije, a i ona je začetnik same ideje pataka tako da je nebulozno da napusti temu.
ja sam sredila kuhinju,čorbica se krčka,a tušnuću se u jezercetu-sad sređivanje sobe i praćenje pataka:)
Moram da palim na tekmu.....a ona ne odgovori...videću posle, pre nego što krenem na put šta je rekla na sve ovo...
Staklena je Zone, će izglumimo da ja pobegulja pa će gu uznemo sas zor :)
hahah,staklena zone!:)
Квак! Матрикс скинут. Више није Квактрикс. Има ли кога? :) Аги врх лик!!!
Sada sam došao sa Ade....Agi igra fudbal k'o Ronaldinjo....dobar je.....
Hvala vam, patke, i vi ste super, a i ostatak društva vas je već zgotivio!
То је прича! :) Следеће суботе надам се, са мало више кондиције, па да не примимо више од 3 гола.
jao,kako mi se pliva ljudi,jedva čekam lepo vreme za pravi brč!
Kvaksno, sledeće subote nakon fudbala ostajemo i na pivu. To je tek uživancija. A mogle bi i ženske patke da dođu da se družU, umesto što pričaju kako im se pliva :)
ako budem bila u bg-u i ne uleti mi neka obaveza,skvakako!:)
Старопрамен ин мај харт! Могле би стварно.. Слободно ;)
hahahah,slobodno,nemo' se izuvaš!ma,čim se pomene pivo,kez mi je na licu:)
jooooj, hoću i ja pivo :(
hoću i ja!hoću i ja!
Buksno, Đoni, niste istakli kako sam se pojavio na Adi. Imao sam tematsku majicu :)