Kvaksonska loža - Moćne patke

1. mislim da je ovo rekord, šest minuta imam defku bez ijedne ocene, niko da dođe ni mater da mi opsuje...

edit: osam je izdržala :)))

2. Nedelja pre podne... da vi'š kad se oko podneva svi nadignu, ima da ti ocene i one od ponedeljka :D

3. znam :) ja ću za to vreme u dvorištu da sadim cvećke od prošle godine...
    videću večeras šta se dešavalo, ova sa štiklom me je podigla za više od 20 mesta...

4. Mene moja štikla isto opako boostovala.

Hajde, Bruce, uživaj u sađenju cvećki. Voleo bih i ja da mogu da radim nešto tako umirujuće...

Kvak!

5. Umirujuće! Žena i majka se umiruju, ja umirem :))) Meni pripada samo kopanje rupa i tegljenje velikih saksija sa prezimelim cvećkama :)

6. Ma isti je to koren reči, samo cepaj :P

7. :Buć:
    Samo da se javim na brzaka. Ubio sam se sinoć k'o letva. Dolazim večeras, ne znam kada.
    Džaf čestitam na odabranom. Proleteo sam na brzaka vaše defke od sinoć. Odlične su.
    Odo da jedem jagnje.........mislim da pečemo......pa da jedemo.......
    KVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK
    :odbuć:

8. Ooo, Đoni, dakle sledi ti jedna obdukcija, kako i sam voliš da kažeš :)

Uživaj!!! Kvaak!

9. E sada vidim Agi i da je tvoja u odabranim takođa.
    Čestitam.
    PATKE JEBU.

10. Hvalaaa. Napisah gore da smo dobili Kvakslovnu stranu na Vukajliji :)

11. Agi, čitam sad na gejzbuku komentare na tvoju odabranu. Ahhh, svuda ima mentola. Moraću da započnem fajt. :)

12. ne počinji fajt, dosta su oštećeni time što su na FB - to im dođe kao tapacirana soba :)

13. Ha ha, Kvaktaro, daj link, baš me zanima :)

14. Чуј, ја сам повратник на фејсачу! Мојне тако. Мада, ја сам се вратила искључиво да уходим момка ми слатког. :)))

Е, чим сам оставила коментар, почели да ме додају неки пајвани. Боже, који зиљ, геј, бљув.

15. Pronašao sam i prepoznah te :D

16. аххахахахахаха :))) додај ме, матори, додај ме! :))) пази ти коментаре! не буши се компресором!!! који ментоли.

17. Čestitamo Džaftara!! Patke jebu, i jebaće!

18. He he, dodajem te, samo nemoj da me pomešaš sa tim ostalim requestovima :) O bre, al' smo ziljavi :D

19. 2 polu soma od mene...

20. Jevđo, predložih te za naslovnu. Hoćemo još pataka na Kvakslovnoj strani!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.