Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Хвала, џевђо :)))

додај, има одма' да те ескулирам! :п

2. Neeeeeeeeee! Poješće mi fejsglup još jednog prijatelja....

3. Hahah...hvala Agi...teško da će da prihvate....mnogo pataka na naslovnoj. Pomisliće da smo gori od moderatora.

4. Брусе, рилекс, нећу да се пућим на сликама. :п

5. Patklan upravlja!
    Jewdjo, ocenih

6. Аги, откуд ти знаш Мариа? Ахахахах, брате, које срање. Нећу да причам више о фејзглупу. Опростите ми. :)

7. E ljudovi....ima li vas...tj. da preformulišem...gde da vas nadjem na fejsblupu? Tnx bruce.

8. ja sam obrisao profil, smorili me ortaci sa poljoprivredom i zverinjacima...

9. Moramo održavati i onu svoju ziljavu stranu ličnosti, Bruce :D

10. Аги, откуд ти знаш Мариа?

Igramo zajedno fudbal :) Meni Fb u poslednjih godinu dana pre svega i služi kao mesto dogovora za fudbal :D

11. ne mogu da budem ziljav pošto imam vertikalne bore preko desne strane lica, ali originalnu svrhu fejsa skoro niko od mojih ortaka ne poštuje - burazer koji živi u istom mestu gde i ja više kontaktirao sa mnom preko FB nego uživo...

12. Ахахах, он је живео у мојој улици до пре пар год.

13. Џевђони иди на вукајлијину страницу и код агијеве дефке ме препознај :)

14. ali originalnu svrhu fejsa skoro niko od mojih ortaka ne poštuje - burazer koji živi u istom mestu gde i ja više kontaktirao sa mnom preko FB nego uživo...

Управо. Највише сам се згранула кад се моја матора тетка прикључила.

15. Bruce, slažem se. Više je takvih primera, nego nekih razumnih. Više nećemo o Fb :D

16. Напуштам вас, одох мало да уживам у недељном преподневу. Пријатан дан :)

17. Uživaj, Kvaktaro!

18. Pozdrav ljudeeee!
    za 2 sata imam tekmu, moje naselje protiv mog bivšeg sela!
    au, krv će da se slijeva zelenim pašnjacima bokcamu!

19. Pozdrav, Kvakmanijače! Uuu, što ja volim takve ivente :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.