U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Хвала, џевђо :)))
додај, има одма' да те ескулирам! :п
Neeeeeeeeee! Poješće mi fejsglup još jednog prijatelja....
Hahah...hvala Agi...teško da će da prihvate....mnogo pataka na naslovnoj. Pomisliće da smo gori od moderatora.
Брусе, рилекс, нећу да се пућим на сликама. :п
Patklan upravlja!
Jewdjo, ocenih
Аги, откуд ти знаш Мариа? Ахахахах, брате, које срање. Нећу да причам више о фејзглупу. Опростите ми. :)
E ljudovi....ima li vas...tj. da preformulišem...gde da vas nadjem na fejsblupu? Tnx bruce.
ja sam obrisao profil, smorili me ortaci sa poljoprivredom i zverinjacima...
Moramo održavati i onu svoju ziljavu stranu ličnosti, Bruce :D
Igramo zajedno fudbal :) Meni Fb u poslednjih godinu dana pre svega i služi kao mesto dogovora za fudbal :D
ne mogu da budem ziljav pošto imam vertikalne bore preko desne strane lica, ali originalnu svrhu fejsa skoro niko od mojih ortaka ne poštuje - burazer koji živi u istom mestu gde i ja više kontaktirao sa mnom preko FB nego uživo...
Ахахах, он је живео у мојој улици до пре пар год.
Џевђони иди на вукајлијину страницу и код агијеве дефке ме препознај :)
Управо. Највише сам се згранула кад се моја матора тетка прикључила.
Bruce, slažem se. Više je takvih primera, nego nekih razumnih. Više nećemo o Fb :D
Напуштам вас, одох мало да уживам у недељном преподневу. Пријатан дан :)
Uživaj, Kvaktaro!
Pozdrav ljudeeee!
za 2 sata imam tekmu, moje naselje protiv mog bivšeg sela!
au, krv će da se slijeva zelenim pašnjacima bokcamu!
Pozdrav, Kvakmanijače! Uuu, što ja volim takve ivente :)
http://www.youtube.com/watch?v=NysqEp0IJDI&feature=related