Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ne, ne, baš sam htela napisati bale. Tako pričaju dole po južnoj Srbiji. Ovog mog čo'eka svi ortaci zovu bale. :)

A dobro, reko' ako nisi htela da ti javnem da menjaš. Nisam znao.

Dobro vece...Sto se napih piva danas,

Jezo kasno sam danas došao pa nisam svrnuo na pivo. Videćemo sledeći vikend.

Bacio sam i ja još jednog soma sada...

2. Ella... :) Sad kad te spazih, otvorio sam jos jedno, mora se zaliti :) Sta se pravilo za rucak? Ja sam kuvao gulas od vrganja u kotlicu, ponosan sam na sebe kako je ispao.

3. Uzdravlje, Agilni.

4. Dzoni, nisam ni ja bio kod Fice, bio sam na placu na Altini, sedeo u basti i krljao pivo kao nezdrav. Sledeci vikend sam na starom mestu, pa se nadam da ce da se vidimo.

5. Ella... :)

He he ovo mi je nekako zazvučalo kao da si se obradovao ;)

Uuuuuuu gulaš od vrganja? Mmmmm obožavam vrganje!

6. ja vrgnjeve nešto ne gotivim, zgadili mi se dok sam živeo u BiH... moj zet uzgaja šiitake - s njima možeš zlo gulaš da napraviš

7. Naravno da sam se obradovao, Ella. Jebi ga, Bruce, nisam imao mnogo prilika da hasam vrganje, pa sam se odusevio kad mi je doneo covek, sitake nisam probao, a voleo bih.Volim gljive samo tako, sve vrste osim onih na tabanima:)

8. šiitaka je kompletna zamena za meso - znači spremaš isto kao meso, ima ljutkast ukus kao one bele šumske pečurke, a dosta je slična i vrganju, mada raste na drvenom kompostu kao bukovača... nije baš jeftina, ja je ne bi jeo da mi nije lako dostupna...

9. Slicno Lisicarki? KOliko para vrede te japanske gljivice?

10. Gde ste smrtnici, stigao mod. :DD

11. Sledeci vikend sam na starom mestu, pa se nadam da ce da se vidimo.

Sto posto. Banućemo Buksnetina i ja. Taman da cirkamo malo.

Ahahahaha, od kada sam ja to postao moderator? :DD

hehehehe.....pa evo vidiš, ljudi te žele :)

12. Pozdrav, Pekky. Cestitke na unapredjenju.

13. zet ih prodaje po 4 evra kilo na veliko, čujem da po pijacama stižu i do 1000 dinara... sad mu miruju pa ni on ne zna cene
    inače gljiva ima antikancerogeno dejstvom skida holesterol i još neka čuda

14. hahahhaha Pekky, ako si moderator, ja te molim da mi ne brišeš somića zbog puno psovki. Pa i ostali pCuju, pa šta!? lololololololoololo

15. Pa i ostali pCuju, pa šta!? lololololololoololo

Ja sam nešto mnogo počeo da psujem...

pozdrav prisutnima :)

16. Cuo sam, Bruce, da su jako zdrave, da ima nekih jebitacnih supstanci u njima. Nije malo crvena za kilo, ali ispruzicu se, bas imam zelju da ih probam. Da li si probao onu Kombuhu?

17. Znači, epik. :DD

Talentovano glup: To sto pojedini moderatori ,kao sto je Pekky su malo ostriji,sasvim je ok i da ga pojedinci stalno ne prozivaju,ne bih ni znao da je moderator.

18. Ne brinite se, biću milostiv, štaviše, odabiraću vam redovno. :)

19. Pekky sadista!! :D

20. Ja sam nešto mnogo počeo da psujem...

Ja sam bezobrazan od samog starta ali Peki me gotivi i ne briše mi defke lolololo

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.