Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ma bre meni čet uopšte ne treba. Ovde su svi meni dragi ljudi sa kojima imam komunikaciju i to mi je sasvim dovoljno :)

2. hahahaha Zezo, šta bi? Dopala ti se defka za jutarnji? ;)

3. A vidim ni ĐoUni ne zaostaje u čitanju seksističkih defki :DDD

4. Dobra je....

budite spremni na podjebavanja od strane pojedinih četera koji obično vole da prozivaju pridošlice. Oni lako mogu ubiti u vama želju da opet dođete na čet.
    I da, jutro :)

uzvratićemo, kao po običaju :)

Ma bre meni čet uopšte ne treba. Ovde su svi meni dragi ljudi sa kojima imam komunikaciju i to mi je sasvim dovoljno :)

Isti fazon, još se sretnem tako sa nekim gotivnim ljudima (tipa Kosmopolita, Nadžak....itd) na komentarima neke definicije i ful

5. A vidim ni ĐoUni ne zaostaje u čitanju seksističkih defki :DDD

hehehe pa znaš da sam prikriveni manijak, jedva čekam neku takvu defku...čudime da nisam nešto ja tu duže prokomentarisao :)

6. Ella84

hahahaha Zezo, šta bi? Dopala ti se defka za jutarnji? ;)

dooobra :)
    Nego pitam se kako je ti nađe ;)

7. hehehe pa znaš da sam prikriveni manijak, jedva čekam neku takvu defku...čudime da nisam nešto ja tu duže prokomentarisao :)

Hhahaha nećeš verovati, ali 3 puta sam rifrešovala stranicu u neverici da si samo + stavio... ;)

8. Nego pitam se kako je ti nađe ;)

hahahahhaha a tačno sam znala da će me neko to pitati :D
    Ma imam na umu neku novu defku (možda), pa išla na pretragu da proverim ima li šta slično i nekako se stvorila i ova, neeemam poooojma kako :DDDD

9. ako se ova zove "jutarnji špic" i pisao je muškarac, kako će se zvati tvoja? Jel to neka ženska verzija ove definicije? ;)

10. Jel to neka ženska verzija ove definicije? ;)

ha ha pa moglo bi se tako reći....nešto me jutros asociralo da je napišem, ali ne znam, videću još ;)

11. haha, napiši je dok imaš inspiraciju ;)

12. Počela šljaka. Ovi moji ponedeljkom i petkom k'o da polude......trebalo bi da budu mirni ponedeljkom jer se još oporavljam od vikenda....
    Jutro Buksno

13. Kvak morning kvaksno!
    Pa 'el se sad dolazi? :P

14. Svi nešto radite, samo se ja smaram na poslu :-/

15. samo se ja smaram na poslu :-/

Zaposli mene tu. Znam da žongliram, ispuštam smešne zvuke, imam ozbiljnu kolekciju filmova i serija, da gledamo po ceo dan, kuvam najbolju kafu na svetu i tako još par stvari, bitnih za opstanak raspoloženja u jednoj kancelariji :)

16. Zaposli mene tu. Znam da žongliram, ispuštam smešne zvuke, imam ozbiljnu kolekciju filmova i serija, da gledamo po ceo dan, kuvam najbolju kafu na svetu i tako još par stvari, bitnih za opstanak raspoloženja u jednoj kancelariji :)

he he može ĐoUni, slažem se. Evo ja te prihvatam. Nego, nemam praznu kancelariju za tebe :( U jednoj sam ja, u drugoj su dva upravnika. Samo te dve su u okviru naše zgrade.

17. Buć Maro :)
    Kaj se dela?

18. Zaposli mene tu.

+1 Ролам опасне буксне! Не треба ми канцеларија, блејаћу испред зграде. :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.