Kvaksonska loža - Moćne patke

1. eh.i meni treba poso'o patke moje.kaj sam gulila?trtmrt.evo,došla mi mamito na kratko,pijemo kafu,doručkovale,uživamo mal',mada je ona već uhvatila da buca po frižideru i pravi red u kujni.iako jee red.

2. 'vata me neki virus,majku mu.

3. Ролам опасне буксне! Не треба ми канцеларија, блејаћу испред зграде.

Hahhaha ako ništa drugo, zbog buksni ću te predložiti ovde :D

4. mada je ona već uhvatila da buca po frižideru i pravi red u kujni.iako jee red.

IJjjjjjjjjjaaaaaooooj, zašto mi je to TOLIKO poznato!?

5. da,evo,šparta,pregleda svaki ugao,razletela se.hahah.
    e,ja dobro masiram,aj da istaknem ja i nešto u svom cv-ju,lololo!

6. ja dobro masiram,aj da istaknem ja i nešto u svom cv-ju,lololo!

Jaaao sestro ti mi trebaš! :) Mada, više volEm da me muške ruke gnječe, al' haj' sad ;DDD

7. masirala od malijeh nogu,pogađam svaku tačku,ceo komšiluk se izređa,ruke mi se tresu posle.eto,da ne bude da nemam kvaliteta.pošto ću diplomu moći o klin da okačim,hahha.i znam sa kosom dobro,feniranje,pravljenje frizura...

8. da,evo,šparta,pregleda svaki ugao,razletela se

Jao tako moja šparta svaki put kad dođe. Čini mi se da još ni jaknu ne skine, a već krene u kontrolu. Bez obzira što je kod mene uvek sve na svom mestu, pre nego što ona dođe, ja sirota udarim po specijalnoj generalki, samo da ne čantra, al' nađe ona uvek nešto :D

A najjača mi bila sad kad je poslednji put dolazila...došla, skinula se, sela. Ja uzela da nam skuvam kafu, tek će ti ona: "A ne mogu ja sad samo da sedim ovako. Hoćeš da ti majka usisa?" Eeeeeej, a ja usisala pola sata pre nego što je ona došla! :)

9. obišla frižider-što ne pržiš ovu slaninu?
    -pržim.
    -aha.
    -a,šta je ovo,daj da operem.
    (uzela da riba rešo)
    (uzima krpu,ušmekala je zrno prašine u ćošku,čuči.)
    a,ja imala prekjuče generalku i po.

10. Uh tako i meni za to usisavanj.
    -Hoćeš da ti majka usisa?
    -Ne treba, usisano je, sedi.
    -Pa vidim imaš jednu mrvu ovde ispod stolice.

11. to ti to.znam.
    jedno jutro je došla,pa to što kažeš,ni jaknu da skine,uhvatila da riba tepih.
    da l' ćemo i mi tako jednogg dana?
    hahahahahha

12. Hahhahaa da znaš da se gledajući je i sama zapitam hoću li biti takva...
    A kad mi na kraju kaže:
    -E tako, majka sve sredila, sad može da ide.
    Jbt, ode mirne duše nazad za Ki tek nakon što ubije i poslednju trunku prašine u stanu :D

13. nema,programirana žena da odradi sve i tek onda je mirna.a i onda se vrti:)
    ma,uhvatim i ja sebe često za neke stvari tako da ličim i na bobana i snežu.
    jedno jutro ćale ustaje,ja se spremam za faks,on da skuva kafu,otvara kutiju sa kafom:grrr,nema kafe!
    -ćale,daj,šta se nerviraš...
    dolazim s faksa,popodne,došla mi bivša cimerka,ja da kuvam kafu,otvaram kutiju:grrr,nema kafe!
    :ups:

14. Pozz patke, i patkeri. Mary jedi limuna....limun jebe kevu. Ja da prijavim soma, i da vidim vaše...

15. Evo pustih i ja upravo soma. :)
    Odoh da vidim Jewdjo šta si kvaknuo :)

16. ДЕСТЕ ПИЧКЕ СТИГО КВАКСЕНДАЈС

17. evo,kvakćemo sve u šurnaes!

18. Des Đanki, bojkotuješ nas, a? ;)

19. Mnogo sam počela da lajem po defkama. Ne zna se koja ima više "ružnih reči", ona od sinoć ili ova sad... Od sad više nema pCovanja :)

20. ela,iskvariće nas ovo čudo,a ja te tmn malo bila primirila u poslednje vreme sa pletenjem psovki,ionako sam glasna,još sad kad izvalim,razlomi se duž cele ulice:)