Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Gde ste, tkepa. :)
OJHA!
'De si, bux, legendo!
Alo...oćel kera? :D
više mi se sviđa ovako nego zvanično, mada heraldički ne smete imati ni krunu ni orla
đes Pex, YT aploderu!
Ne gu diraš,ne te dira. A gu diraš,a te ape.
haha Bruce, pročitao si mi novu defku, m? ;)
Ma malo sam oronula na toj slici, ali nisam baš ni za bacanje :D
To mi odgovor, a? :)
naravno da sam pročitao, sve sam pročitao... imaš i koment :)
Videla sam maločas koment, smejem se još uvek :D
ima stara fora kad baba kupa unuka, a on pokaže na onu svoju sramotu pa pita "Baba, šta je ovo?", kaže baba "Cipiripi", opet on pita "A ima li deka cipiripi?", a baba će "Nema, sine, deka ima samo cipi..."
hahahahahahahahahahhaahaa prvi put čujem :)
jooooj, taj fazon je stariji od Dare Bubamare :)))))
he he pa ja sam još mala... ;)))
ima cela grupa fora za masne fote - znaš ono kad se sretnu matorci pa bi malo da vulgarizuju veče, a da deca ne razumeju... :)
Ne...? :)
u jebiga, zaboravio sam da se ti ne sećaš vremena pre interneta...
nekada davno u Srbiji (koja se tad zvala Jugoslavija, iz nekog razloga kojeg se više niko ne seća), postojala su samo dva TV kanala i na oba je bilo isto sranje... telefoni su bili analogni, sa točkom koji se okretao pri pozivanju i nisu pamtili ni jedan broj... e, tad su matorci odlazili u parovima u goste jedni drugima i vodili decu sa sobom (jer je svako imao po par komada te divljači), a onda su hteli u razgovoru da budu malo "slobodniji" (otprilike kao mi na jezercu), ali NISU MOGLI, a nisu mogli jer su male dečje uši, nenavikle na vulgarizme tipa: "Jebaću ti mater ako opet dobiješ jedinicu kod one kurve raspale!" pomno pratile svaku reč... tada su matorci koristili fore i šifre u komunikaciji da bi izbegli da deca skontaju... a zaboravili su da su meni kupili anatomski atlas čoveka i da su 2000 figura veneris sakrili ispod dušeka...
Da te pitam nešto...jesi li ikada razmišljao da se baviš nekim pisanjem, u bilo kom obliku? Ozbiljno te ovo pitam.
objavio sam zbirku pesama u samizdat varijanti... čak sam i nagrađivan za neke :)
http://vukajlija.com/zidarski-deza-vu/264882#comment_1002308
obavezno pogledati Jezivi šta je napisao :)