Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Auuu Jezivi pokidao tom defkom!

2. Bruce, kada si izdao tu zbirku pesama?

3. pogotovo meni, tri godine sam radio kao čirak sa zidarima i baš je taj osećaj posle deset kubika lopatanja peska ili šljunka više nemaš pojma šta si sve natrpala u mešalicu :))

4. Negde oko 2000. ali u malom tiražu i nije bila u prodaji - neko lirsko iživljavanje, soneti i tako to, pisalo se par godina, pa ortak isforsirao da se objavi da ostane u Matici jer sam već izgubio dve fioke priča i pesama...
    Ništa posebno, od 70 pesama jedva da je pet bilo dobrih...

5. Baš lepo što imaš smisla za pisanje.
    A reci kako sam te namirisala, a?

6. hahahaha, nemam ja vremena za pisanje inače bi bilo svašta :)
    dao mi Bog mnogo talenata, a uzeo kockarsku sreću - sve u životu radim na mišiće :)

7. Volim kada su ljudi tako svestrani, imaju talenta za razne stvari...njima nikada ne može biti dosadno, uvek pronalaze nešto što će ih ispunjavati i mnoge stvari rade onako sebi za dušu :)

8. Sad sve manje radim, ponekad nešto napišem, jednom ili dva puta godišnje uradim performans, ponekad nešto naslikam, a najviše sam ovde :) ništa lepše od druženja...

9. a najviše sam ovde :)

Pa naravno, ovo je takođe hobi! I to oooozbiljan hobi, ne može to svako ;)

Ja malo zaostajem ovde sada, jer uzeh da ispohujem pečenu papriku, a ona se neće sama uvaljati u brašno, jaja i prezle ;)))

10. Jaoooo, što ja volim pohovanu pečenu papriku... jesi ti sigurna da nisi poreklom iz okoline Kalne ili Crne Trave? :)

Idem i ja na terasu da popijem cigaretu i popušim pivo, već sam počeo da kriziram, a ne smem u kući da pušim jer ženi smeta...

11. Hehe ja šta god da spremam i objavim ovde, uvek se nađe neko ko baš to mnogo voli ;)

Hajd' hajd' na terasu, nemoj tamo da gušiš dimom ženče i malo paće :)

12. Zdravo, patke!!! Vidim da ste bili dobri danas!

Bruce, znači pisao si. Svakako bih voleo da vidim to, znajući odavde šta sve možeš.

13. Pekky, sviđa mi se som. Ne razumem skor, al' šta sad.

14. Dobri su svi danas :)

15. de si Saveta, sto godina....

I meni se sviđa somče, čak vrlo :)
    Agi, probaću da skinem sa starih diskova nešto pa da pustim ovde, čisto da vidite uzorak...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.