Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
E a što je ovo dobra pesma
http://www.youtube.com/watch?v=9km9E6-09IA
Ta je već klasik, mislim da će biti slušana i za 50 dina.
A i spot je objasnio. Drao je Robi jedno vreme ali ove njegove nove su mi nešto sranje.
Bacih soma....gde nestadoše sve patke, prazno jezero.
VEČE :]
Des Čo....svi pobegoše iz jezera, bućkao sam se sam do sada.
Šta se radi?
patke,imate pozdrave od matriksa!kvaak!
Ej pozdravi i ti njega i reci mu da ćemo ga za uši dovući ovamo nazad.
Šta radi KVAKtriks?
Kako te je kontaktir'o?
kaže neće da se vraća,baš pričam sa njim,našao me na fejsu.reko' mu da se ne glupira i da se vrne,ali da batali dupliražu i kaj je tu je.patke su tu.
Pa dobro možda ga još malo drži nešto pa neće ali trebao bi da se vrati. Pa to je naše najmlađe pače i deo ovog jata. Dodavao je i on neki ton ovoj našoj našoj čudnjikavoj ekipi i nedostaje svima.
tvrdoglav mali.neće da se vrne,a sve posmatra,mustra:)
matriksove poruke
Pa dobro, treba da zna da je definitivno dobrodošao nazad među nas. Čak štaviše, da nedostaje svima i malo, malo, neko ga spomene.
A kako misli da je bio najneprimetnija patka? To ne razumem.
Glupa luposti Kvaktriks, treba da se vrati.
Đoni, som ti je odličan. Znaš da uz GSP volim i fudbalske.
Marya, gde je tebi patka na avataru???
I da, promena plana. Novog kratkog GSP somića puštam u 23h, a ne ujutru :)
video sve,vidi pre mene mali,hahah.mustra,kažem:)
e,ja stalno menjam ove žene,moram da se odlučim lepo za jednu,pa da opet udarim patku,a,ne mogu nekog svakog dana da cimam da mi lepi patku na avatar.
Kad već stavljaš žene, stavi neku neobičnu, lepu ali divlju ženu...neku koja nije onako pravilno lepa nego divljački....tako nešto
tako me vidiš đoni?borac za patke!lololo
Yo patke! :)
Ha ha, nasmeja me :D
Yo, Patkela! :)