Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jeeej a koliko momčić ima godinica? :)
Puni 8 ove godine.
Dobio ime po meni. Tetka rekla: "Nemojte, biće lud ko Nikola" ali teča jednostavno nije dao drugačije. Vodio sam ga na prvu utakmicu ove godine i trenira fudbal. Od leta će u Teleoptiku da igra, a to je škola Partizana. Ma isti je ja. Baš ga volim.
Srce maleno, kako je on naučio da treba da voli Partizan. Oko mu ljubim njegovo :)
To se zove indoktrinacija od malih nogu :) uzmeš ih dok su novi i oblikuješ po svom modelu :))
ako, ako, samo neka bude sportista, pa makar i u Partizanu - i ako ne bude profesionalac, opet će biti bolji čovek
Pa pazi moj Ujak, od njegove mame brat, je jedan od vođa Grobara sa početka 80-tih. Od njega je sve krenulo u našoj familiji. Sada kad se skupimo, sve generacije navijača Partizana, šou program, a naš mali Nikolica je budućnost :)
+100000
Srce malo Partizansko :)
Torta za prošli rođendan
http://i51.tinypic.com/sopvs7.jpg
Baš to.
Auuuuu torta je VRH! :)
Znaš kako je odlepio od sreće kad je video. A svi mu donose igračke a ja mu zadnji dajem duks crni sa zlatnim "Kopačem" i piše Grobari Jug, a on prso skroz od sreće. Jebeš igračke, jebeš sve ostalo. Torta i duks :)
moje dve rođake igraju za reprezentaciju, sad u u Spartaku, a inače su sa NBG... taj nivo zvezdaša kakvi ste vi partizanovci :)
Kako volim tu pametnu dečicu, koja sa tako malo godinica toliko dobro rezonuju stvari :)
Zdravo je to navijanje. Mislim može da preraste u nešto nezdravo, posebno kod muške dece, ali zato budeš uvek tu da usmeriš na pravo mesto i nema zime. Posebno ako si i sam imao loše momente pa znaš kako sve to nastaje.
Burazer je zvezdaš, ali na sever ide isključivo sam, ako vodi decu onda su negde između... a sad više ne može da bira - njih dve će za dve godine biti punoletne, a već su profesionalci.
A sin njegove rođene sestre brani za Lazarevac, valjda, a zakleti partizanovac :)
Samo za Ellu ... http://www.youtube.com/watch?v=8zgbleCu534 :D
Opa Ela, evo obožavaoca
Ova Ana Kokić je dobra riba
Haha, uleteo fan niotkud. Najjača mu je profil slika.
...Vi'š šta radi dobar PR!
Dobar potez što je stavismo za PR-a