Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
o daaaaaa :D a ti draga imas exclusive access to mine ;))))
ŠTA SAM PROPUSTIO?????
KAKVI BATACI????
NIŠTA NE VIDIM!!!
U KOM STE TRIPU BRE????
OLOLOLO!
eeee,šta si propustio-propustio,ja lepo rekla-ne,on 'oće ligu šampiona,prelistaj strane prethodne:)
Odo da bacim pogled nazad. Nadam se da mislimo na iste batake ;)
Ja se vratio i nigde nikakvih bataka....Moli gde su bataci?
ĐE SU SLIKEEEEEEEE???????
samo prazne reči...šmrc
A izlist'o sam dva puta. Nateraćete me da ponovo ziljavi fejs upalim.....a tamo ima i mojih bataka :)
propustili ste ekskluzivu,slike s plaže-bataci,pačije grudi,belo meso,peki i brus su valjda čitavi:)
ja 3x...niđe slike ništa...
Buxno, prevariše nas.....'oćemo batake
E ima i ja opet da upalim fejZ posle godinu dana......kako šifra ide, zaboravih...
Pa nije fora bre...
pa,poskidale,heh,nismo mutave,treba biti u pravo vreme na pravom mestu,lololo
možete iz komentara zaključiti,lololo
Sad ću ja da bacim moje batake....
Evo, vide se bataci malo lololololo
http://i51.tinypic.com/65vazk.jpg
đabe sad đouni,imah i ja sličnu ovak'u,al' pačija prsa XD
čist bezobrazluk...:)
A vidi bre kako seksi pijem vodu.....
moli nije ni stavljala :P marya i ja smo se malopre srele na fejsu tako da je ona jedina upucena u moje batake :D dyoni izgledas ko neki Patkelijus Patkolopulos