A gazda isti k'o ker, da ne veruješ. Maltretirao sam kera po ceo dan.
A crn sam jer ne mogu da pocrvenim i onda se i ne sklanjam sa sunca. Svi u dva popodne na Kritu beže sa plaže. Blejali samo crnci, crnikinje i ja....
Ej Šarplaninka...ekstra pas. Nikad bolji.
Ja nemam psa, mada u nekim sam pregovorima da uzmem jednog engleskog buldoga. Njih najviše gotivim. Spori, debeli i ne smaraju. Samo bleje. Pa da blejimo zajedno :)
ladno mi odabrali defku. Ja te odabrane uopšte ne gledam al videh da sam napredovao za 4 mesta, pa reko' da pogledam dal je lajk, kad na jednoj defki mi skor 300 prema nešto, a moje defke znam da nemaju taj skor. Na kraju odem i vidim da mi je odabrana... 0.o
koga zanimaju somici sad se jedan svez maleni bucnu :)
bezobrazne smo,moramo:)
A i jes' slika iz Grčke. Al' sam pocrneo te godine. K'o iz Južne Afrike da sam.
Vidim da je Grcka-nisam vidovita... (ima iza tebe napis na Grckom) :D a ten ti je ..ko da si iz njihovog jata :)
Pogledao somića. Plusirao. Domaća supa leči sidu kol'ko je dobra......
Sad ću da bacim jednu gde se baš vidi koliko sam pocrneo te godine. Gl'ej sad ovo.
Ja sam ovaj levo :)
http://i52.tinypic.com/do2ceq.jpg
au,vidi buldog,kako bih ga gnjavila!
crn si u p.m. đooooni!:)
A gazda isti k'o ker, da ne veruješ. Maltretirao sam kera po ceo dan.
A crn sam jer ne mogu da pocrvenim i onda se i ne sklanjam sa sunca. Svi u dva popodne na Kritu beže sa plaže. Blejali samo crnci, crnikinje i ja....
heheh,ja sam bela k'o sneg.
da,gazde liče na svoje kerove:)
ja nemam tufne doduše,lololo
Jedva čekam da zapalim na more ove godine. Ali idem tek 1. septembra.....ko će to da dočeka........
ja sam po karakteru na moju sarplaninku samo sto ona uvek fura bolju bundu :DDDD
moj maks i ja smo tu po temperamentu:)
Ej Šarplaninka...ekstra pas. Nikad bolji.
Ja nemam psa, mada u nekim sam pregovorima da uzmem jednog engleskog buldoga. Njih najviše gotivim. Spori, debeli i ne smaraju. Samo bleje. Pa da blejimo zajedno :)
A obe imate pse, samo ja nemam....a imao sam zeca. Vodio sam ga u školu i na utakmice. Gotivio je tekme do jaja. Baš je bio pravi navijač.
Zdravo drugari! :)
Najjači pas na celom svetu!!!!!
Reci koja legenda od psa.....
pa mi kao patke moramo da volimo zivotinje-nasi smo :)
Debeo, lenj, ružan a najlepši!! Još kada počne zub da mu štrči!! :D
ladno mi odabrali defku. Ja te odabrane uopšte ne gledam al videh da sam napredovao za 4 mesta, pa reko' da pogledam dal je lajk, kad na jednoj defki mi skor 300 prema nešto, a moje defke znam da nemaju taj skor. Na kraju odem i vidim da mi je odabrana... 0.o