Kvaksonska loža - Moćne patke

1. koga zanimaju somici sad se jedan svez maleni bucnu :)

2. bezobrazne smo,moramo:)

3. Patkelijus Patkolopulos

A i jes' slika iz Grčke. Al' sam pocrneo te godine. K'o iz Južne Afrike da sam.

4. Vidim da je Grcka-nisam vidovita... (ima iza tebe napis na Grckom) :D a ten ti je ..ko da si iz njihovog jata :)

5. koga zanimaju somici sad se jedan svez maleni bucnu :)

Pogledao somića. Plusirao. Domaća supa leči sidu kol'ko je dobra......

6. a ten ti je ..ko da si iz njihovog jata :)

Sad ću da bacim jednu gde se baš vidi koliko sam pocrneo te godine. Gl'ej sad ovo.

7. au,vidi buldog,kako bih ga gnjavila!
    crn si u p.m. đooooni!:)

8. au,vidi buldog,kako bih ga gnjavila!

A gazda isti k'o ker, da ne veruješ. Maltretirao sam kera po ceo dan.
    A crn sam jer ne mogu da pocrvenim i onda se i ne sklanjam sa sunca. Svi u dva popodne na Kritu beže sa plaže. Blejali samo crnci, crnikinje i ja....

9. heheh,ja sam bela k'o sneg.
    da,gazde liče na svoje kerove:)
    ja nemam tufne doduše,lololo

10. Jedva čekam da zapalim na more ove godine. Ali idem tek 1. septembra.....ko će to da dočeka........

11. ja sam po karakteru na moju sarplaninku samo sto ona uvek fura bolju bundu :DDDD

12. moj maks i ja smo tu po temperamentu:)

13. Ej Šarplaninka...ekstra pas. Nikad bolji.
    Ja nemam psa, mada u nekim sam pregovorima da uzmem jednog engleskog buldoga. Njih najviše gotivim. Spori, debeli i ne smaraju. Samo bleje. Pa da blejimo zajedno :)

14. A obe imate pse, samo ja nemam....a imao sam zeca. Vodio sam ga u školu i na utakmice. Gotivio je tekme do jaja. Baš je bio pravi navijač.

15. Zdravo drugari! :)

engleskog buldoga.

Najjači pas na celom svetu!!!!!

16. Najjači pas na celom svetu!!!!!

Reci koja legenda od psa.....

17. pa mi kao patke moramo da volimo zivotinje-nasi smo :)

18. Debeo, lenj, ružan a najlepši!! Još kada počne zub da mu štrči!! :D

19. ladno mi odabrali defku. Ja te odabrane uopšte ne gledam al videh da sam napredovao za 4 mesta, pa reko' da pogledam dal je lajk, kad na jednoj defki mi skor 300 prema nešto, a moje defke znam da nemaju taj skor. Na kraju odem i vidim da mi je odabrana... 0.o

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.