Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Стаклена не зеајебавај. :) Мораш да дођеш с'времена на време, мало да укењамо Цароговно. :)
Ukenjala je ona mene svakako, sada sam je i razočmarao! :)
propagandža.jbg.ali,to ne treba da smeni patke,možda čisto da se ukaže vapačima.ne znam,kako god.vidim da se ovde šljuska od ranog jutra.
patke su kul ali lajjkovanje je sjebalo stvar!
SADA IDI!
MOJI razlozi?? Da si pratio temu, video bi koji su moji razlozi, ovako nemaš prava glasa, a i bojim se da te niko ništa nije ni pitao. Nego, koji su tvoji, leba ti?
a,jbt potencijalnih vapača za lajkerisanjem imaš na svakom koraku,preskočih ih,čisto da se ne sapleteš i to je to.
Tvoji razlozi su više nego očigledni STAKLENA!
SADA IDI!
MOJI razlozi?? Da si pratio temu, video bi koji su moji razlozi, ovako nemaš prava glasa, a i bojim se da te niko ništa nije ni pitao. Nego, koji su tvoji, leba ti?
Da upropastim tvoj rad na sajtu i pokažem svetu kakva si zapravo! A ne LAŽNA staklena
DOSTA JE BILO TVOJE TIRANIJE!
a druga stvar Staklena, to kako si se ponala prema drugaru DZENKKEIJU je totalno NEFER!
Dečko se zeza na forumu a to što ti ne prihvataš da neko sa 14 godina piše bolji sleng nego ti, e to je već tvoj problem!
ЦАРО ЛАЈКУЈ МИ СВЕ ДЕФКЕ ЈЕДИНО ТАКО МОЖЕШ ДА БУДЕШ У НАШЕМ ДРУШТВУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1`
uvek bilo.ni brata rođenog ne hvalim ako ne valja.
BUKSNO DOGOVORENO; ODMA KREĆEM!
idemo odma'!hahahaha
Evo 40 + palo, nije loše za početak lolo
Ово морам да прокоментаришем, мој буразер (Не рођени) је мене безусловно лајковао сваки дан и попио бананчугу до 2045. А лепо сам му рекао да чита и да оцењује. Давао ми је минусе само на оне са дрогом, јер је он спортиста.
Бахахаха немој, спрдам се хахахахахаха
DOSTA JE BILO TVOJE TIRANIJE!
pre 5 minuta
Cara™
a druga stvar Staklena, to kako si se ponala prema drugaru DZENKKEIJU je totalno NEFER!
Dečko se zeza na forumu a to što ti ne prihvataš da neko sa 14 godina piše bolji sleng nego ti, e to je već tvoj problem!
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA POBEDNIK FORUMA!!! Ja te neizmerno volim. Al' sad stvarno moram da te ignorišem, počinješ da smaraš. :)
@buxnetina,
e kasno je matori, ima sve da ti oplusejom. A jemo pičke ili ne?
STAKLENA, MOZHESH DA ME MRZISH ALI NE MOZHESH DA ME HEJTUJESH
JER SI MI VEC SVE LAJKOVALA lolololololo
moj jovan najbolje zna koliko ja njega "lajkujem" inače,jer na sajtu nije,popije sikterušu čim zgovna nešto.nemam problem sa tim,a i takvi odnosi su iskreni,treba ukazati ljudima na nešto što loše rade.
de ste drugari! :)