Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Mada je patkan ipak reč sa pravim korenom. Može.

2. Квакица је паткина патка, а паткан је паткин патак. :)

3. Спремам се за пачији или пачји дипломски

O, pa to nije mala stvar. Moram i ja da se pohvalim da sam sutra predavač po prvi put u životu polaznicima jedne škole PR-a. Veliki dan, ubi me trema i nakostrešilo mi se perje, ali ću da kvaknem jednu vruću pre toga i biće ok.

4. Спремам се за пачији или пачји дипломски :)

O, pa to nije mala stvar. Moram i ja da se pohvalim da sam sutra predavač po prvi put u životu polaznicima jedne škole PR-a. Veliki dan, ubi me trema i nakostrešilo mi se perje, ali ću da kvaknem jednu vruću pre toga i biće ok.

Срећно обома, квак! :)

5. Srećno, i od mene!
    Hmmmm, kvakica i patkan, lepo ste to smislili. Sviđa mi se, + i omiljeno! :)

6. Аги ко ће да пљуне ова 2 сома? Ај ти, нешто нисам сад за дефинисање. :)

7. Ne moramo sve odmah javno. Neka to budu naše ekskluzive :) Izdefinisah ja patku tamo na šestoj strani ove teme, isto je čuvam samo za ovde :D

8. Ma nećemo da širimo mudrost tek tako. To se direktno kosi sa pačijim kodeksom!

9. Ма ја то да помогнем Агију да научи како да одере сома за насловну без помоћи у писању самог сома. :)

10. Jeeeeeeej, šta rade moji paĆićiiiii?

11. Деси ђавоља патко. :)

12. Da, da, sad sam videla da se kotiram na 666. mestu. Jea! :D

13. Evo bavimo se patkavštinama kao neke patke. Hoćeš da nam se pridružiš? :)

14. Ја сам 10 места испод тебе :)

15. Imam jednu komšijinu patku danas, ne znam da li ste je videli? Nisam ceo dan mogao da kvaknem od gostiju, ali sam u mislima bio na jezeru ...

16. Agiiiii, pa vidim ti si prvi primetio da sam na poziciji 666, pratiš moj uspon, pratiš ;))))

BTW vidim da je i Matriks počeo, kao ja, da te zove Agi :)

17. Мрско ми било већ други пут да куцам Аги, па нисам наставио случајно, па ми се ђа :)

18. Pačići, hvala na kvakmentarima i pljusovima :)

19. Pljus je bio tolikih razmera, kao kad ubaciš patku u jezerce! :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.