Kvaksonska loža - Moćne patke

1. staklena, mislio sam da nema lepšeg avatara od onog plavog dok nisam video ovaj :)))

2. Сад би нешто квакно али ипак нећу, задржаћу за своју пачију душу. :)

3. Kvakni Matrikse, kvakni :))) Svi smo ovde svoji :))

4. Kvakni, kvakni, kvakni :)

5. pratiš moj uspon, pratiš

He he, pa ipak sam te ja ovde prvi otkriJo ;)

Agi

Može i tako. Đa se i meni, mada moj nadimak ovde ima i svoju priču, zvali me svojevremeno stvarno tako :)

6. задржаћу за своју пачију душу

Pa podeli sa patkama, mojne si patkan!

7. КВАК, Самхаин би требао да се угледа на тебе што се тиче Стаклене КВАК! Задовољни? Ко не схвата нека прочита задње 3 стране ''Ко последњи, победник...'' :)

8. He he, pa ipak sam te ja ovde prvi otkriJo ;)

Jeste Agi, tačno je. :) Čak šta više, ti si mi prvi napisao komentar na mojoj prvoj defki :)

http://vukajlija.com/ja-sam-ispred-vas/303063

9. Šta ti je, Matrikse, samo se sprdamo. :)
    Bruce, hvala na podršci u menjanju avatara. :) I inspirisala me je tvoja komšijska patka, sad ću da otkucam i ja nešto, samo da uobličim u definiciju. :)

10. Kvaktrikse, ja jesam stari švaler, ali ne lovim u svom jezercu, samo u tuđem :))
    Hvala na lepom mišljenju :)

11. Kvaktriks

ква ква ква ква ква ква :) Стаклена и ја се спрдам, него сам мислио да мало претерујем јер ширим то са једне теме на другу, не бих да будем Биошокер :)

12. Agiiiiii, dođi bar ti da pričaš S MENE :(
    Ovi ovde pačići pričaju među sobom, došaptavaju se nešto interno.... ;)

13. Tu sam, Đavol-kvakice :) Ubih se pokušavajući da provalim prepisku, ali mi ne uspeva :)

14. Кхм, зашто ја овде видим одређене мисли? ;)

15. Ubih se pokušavajući da provalim prepisku, ali mi ne uspeva :)

Isti slučaj...o tome ti pričam :(

16. Kakve misli? Nemoj se hvatati na Elino "s mene", nije tako mislila :)

17. Ква ква, нећу да ти кажем :)

18. Ja se ovde samo brčkam, kvakćem i obitavam u svom jatu! :)

19. Joj kvakdoniramo, nismo vas hteli zapostaviti.
    Bruce, napisala sam. Nije baš u formi definicije, ali interesantan podatak kojeg sam se setila zbog tvog komšije. :))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.