Kvaksonska loža - Moćne patke

1. KVAAAAAK dobro jutro patke moje male... :-)

2. Prazno jezerce u podne...

3. Брћ! Овај, бућ! Упала, стигла! :)

Гди нам је предводник? Нема га нешто?

4. Која лудница у Светозара Марковића! Не дамо Телеком! Тачније, НЕДАМО ТЕЛЕКОМ, златну коку Србије!

Хиљаде људи....

5. Не дамо Телеком!

Pu ovaj KVAK, kako to neke demonstracije a ja propustio. To mi se nije desilo od 1994. godine. Ko god demonstrira, ja ga podržavam.

De ste patke moje.

Гди нам је предводник? Нема га нешто?

Ma sigurno izašao da spurnja neku KVAKsnu pa će da se vrati u jezerce.

Jutros sam čitao definicije od Staklene. Odlične su.
    Rekoh da ću pročitati svako jutro uz kafu definiciju od neke patke jer mi KVAKćemo najbolje na ovom sajtu.

6. Е, њима је до јаја. Гомила људи, и слушају http://www.youtube.com/watch?v=TNoaKEzPp0I&feature=related

Ја изашла да кваканишем мало напољу, да им машем и то. Али 'ладно, брзо сам се вратила у језерце.

Ma sigurno izašao da spurnja neku KVAKsnu pa će da se vrati u jezerce.

Боље би му било да бућка по језеру но што кваксну кљуца.

7. A voli predvodnik kvaksnu više nego išta. Dobro volim i ja ali ja sam, onako samo simpatizer kvaksne. Predvodnik je njen ozbiljan navijač.
    Nego valja mi se neki som po glavi pa razmišljam dal da ga izbacim ili da sačekam nešto bolje, jebem li ga.

8. Bacio sam soma. Idem da ocenim neke, pa se vraćam u jezerce.
    SARS JEBE to Džaf

9. Ahahahaha, Džaf, rolovani pačići :)))))

Johnny, dobro somče, komentar sam ostavio :))))

10. Gde ste patke? Kako ste mi? KVAAAAAK

11. Pade mi na pamet jer sam bio napolju i ortak ubacio pomorandžu nogom u kantu pa smo mu menjali ime u Caki Pomorandža

12. De si Ella. Kako je danas? Jesi se oraspoložila malo?
    Evo grejali smo jezerce za tebe ;D

13. Eeeevo me, bolje danas :-) Dobiti dorucak i kafu u krevet...neprocenjivo!!!
    Kuvala ruckic, pa nisam imala vremena da kvakcem... Inace, opet usla preko telefona, pa zato osisana latinka. :-)

14. Eeeevo me, bolje danas :-)

Pa dobro, svi mi imamo neke sranje momente. Ko zna šta smo svi sve pregurali. Danas je eto lepši dan a i jezerce je toplo a napolju je hladno.

Inace, opet usla preko telefona, pa zato osisana latinka. :-)

Nije valjda opet verenik uzurpirao komp.....nemoj da ga iskljucamo mi :D

15. Kuvala ruckic

E a šta si kuvala?
    Mnogo volim da kljucam pa uvek nešto nekog pitam o klopi. To mi je bolest.

16. Hehe pravi si gurman... Ma nista specijalno, grasak, pire krompir, karadjordjeve i napravila rusku salaticu....

17. Квак другари, Ела ја то имам да једем само на некој слави... :)

18. E, sad mi se jede ruska salata...Moracu da izmaltretiram nekoga da je napravi.A, do tada cu da slusam ruske sevdalinke i da zvacem kis'o kupus.

19. Ma nista specijalno, grasak, pire krompir, karadjordjeve i napravila rusku salaticu....

Ništa specijalno....ne bih rek'o. Ja bi se sada satro od toga, mada za 10-ak minuta idem kod drugara lovca na zečetinu. Što volim divljač, strašno.....

A, do tada cu da slusam ruske sevdalinke i da zvacem kis'o kupus.

ahahahaažh eto zamene za rusku

De si Matriks KVAAAK

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.