Kvaksonska loža - Moćne patke

1. KVAK gde ste patke moje drage. Evo me u jezercetu. Bio sam u bleji kod stadiona malo. Našao se sa nekim drugarima. Padala je neka kiša glupa ali ovde jezercetu se ne oseća.
    Vidim da ste bacili neke nove somove pa sam ih ocenio a vidim i da par ljudi sutra nešto polaže ili ima prvo predavanje pa vam želim KVAKtastičnu sreću u svemu.
    KVAAAAAAAAAAAAAAAAAK
    Najlepše je u jezercetu.

2. KVAKu noć Ela, lepo spavaj i sanjaj nešto gotivno. Nemam pojma šta, samo nek bude mirno.

3. Kvakćemo se sutra, drage patke. Želim svima uspešan dan, pa makar odmor i mirna plovidba po jezercetu bila jedina obaveza. Kvaku noć!!!

4. lepo spavaj i sanjaj nešto gotivno.

Hvala ti najlepše Đoni. Potrudiću se da i pored ove smorenosti sanjam lepo :)

Nisam vam rekla, ja u prethodnih nekoliko dana sanjam SAMO Vukajliju, defke, naše kvakćanje ovde...prolupala sam :DDD

5. KVAKU noć Agilni i ti lepo spavaj.....KVAK
    Sad ću i ja još malo.

6. Hvala ti najlepše Đoni. Potrudiću se da i pored ove smorenosti sanjam lepo :)

Ej nisam znao da si smorena. Aj sada da te ne smaram pitanjima zašto i tako slično jer si krenula da spavaš ali nemoj da budeš smorena.
    Sutra će da bude mnogo lepši dan.
    Jedan KVAK za tebe.

7. Nisam vam rekla, ja u prethodnih nekoliko dana sanjam SAMO Vukajliju, defke, naše kvakćanje ovde...prolupala sam :DDD

Normalna stvar. I ja isto.
    Lepo spavaj.

8. Kvaka noć Ella!
    Još nisam počela da sanjam kvakvakanje, al' od silnih patkavština večerašnjih, ne bi me čudilo da počnem!

9. A ja sam počeo da se osećam kao da sam stvarno u jezercetu i brčkam se kad pišem ovde. Ležim na leđima u vodi i kuliram. Neprocenjivo :D

10. Doduše, tu scenu zamišljam kad ne mogu da se uspavam.. I uvek daje rezultate! :)

11. Ljudi bežim i ja na spavanjac.
    KVAku noć svima i da svi lepo spavate i sanjate nešto lepo i mirno. A sutra će da bude neki do jaja dan. Osećam to KVAAAAAAAAAAAAAK

12. Kvaku noć super Džoni iz dvadesetčetvrtog i po veka! Pa da pronađeš tu planetu sa zalihama pene za brijanje! :)

13. устајте, квачићи! :)

14. Квак јутро Паткаро :)

15. Dobro jutro patke.
    Uf što je dobro ovo jutarnje kupanje u jezercetu KVAAAAAK

16. паткаро

ихихиихи, до јаја! :)))

Јутро, Џоунзи! Моје језерце је 'ладно, упалила сам турбо радијаторе да се мало загреје.

17. Хмммм, нема сомова од мене данас. :)

18. Kvak, kvak! Zvao me bruce da se obanjam, pošto je subota!

19. Квак, добро нам дошла у наше лепо језерце :)

20. Bolje vas nasla, da se probrčkam pa didem da radim!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.