Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Kvaktrikse, naravno da je uvalio, zašto je profesor :))) a uzeo je bar tri broja telefona i podelio šest FB adresa... :)

2. Pfffff plavuse nisu lepe kao crnke :DDDDDD

Jao, Eli, slažem se, ja stalno jurim crnke, ali uvek završim sa plavušom. Bukvalno uvek! :)

3. Pfffff plavuse nisu lepe kao crnke :DDDDDD

Naravno da nisu, plavuše su ti onako, rekreativne, kao orbit posle ručka ;)
    Ja sm ceo život jurio samo crnke... dok me ova moja nije stigla :)

4. 6 fb adresa i linkove od 15 defki ;)))

5. Kvaktrikse, naravno da je uvalio, zašto je profesor :))) a uzeo je bar tri broja telefona i podelio šest FB adresa... :)

Ha ha. Ova druga polovina tvoje misli je istinita :)

6. Мени невероватна ситуација, плавуше ме јуре, ја црнке јурим, а девојке ми биле сас смеђу косу. :)

7. jbg, a ja ceo život predavao samo osnovcima i mlađim... moraću da pređem u srednju medicinsku...

8. hahahaha rekreativno hahahaha

9. haha slusajuci vas, ispada da vecina juri crnke ;-)

10. jbg, a ja ceo život predavao samo osnovcima i mlađim... moraću da pređem u srednju medicinsku...

Ovo meni danas je bio najbolji mogući sastav. Bilo je 24 polaznika, od toga 23 žene. Godine od 25 do 35. Sve su tek počele da rade u PR službama raznoraznih firmi, pa su pljunule 1000 evra na usavršavanje. Mislim da vam je jasan psihološki profil svake od njih :) Hvala onome ko je primetio da i ja imam šta pametno da im kažem. KVAK!

11. И јесте, мислиш да ико јури плавуше? Па Боже патакбабо нећемо са својом бојом да се мувамо, ипак смо ми пачићи плавог перја. :)

12. plavuše su ti onako, rekreativne

Mojne tako, ja sam sa svakom svojom plavom bio u višegodišnjim vezama. Te smeđe, što su mi se omakle, one su bile rekreativni kFak. Crne nikako :D

13. A sada odoh malo da vidim kakva vam je bila somovina danas :)

14. Ella to ti je jedna od velikih tajni univerzuma - plavuđe vole samo sportisti, poštena inteligencija traži sebi slične

"Oficer iska oficersku, indžilir indžilirsku, esnaf sproću esnafa... za Mane kujundžiju čorbadžisko ne biva"

15. plavuđe vole samo sportisti

Ало бре Брус, мојне да вређаш мене и Џонија, ми несмо такви. :)

16. hahahaha, vas dvojica ste oni izuzeci što potvrđuju pravilo :) (a smem da se kladim da su vam plavuše bile materijal za Mensu)

17. Већ наведох горе који је случај са плавшама, елем пустих сома, погледајте пре него што га можда неки мод удави. :)

18. evo jedno upozorenje dok mi ga mylyca ne obriše :))))

19. dobar ti je som matrikse :)

20. He he, Brus, primoravaš me da klikćem na postere, a rekao sam sebi da neću :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.