Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ja imam samo devet postera za 17 meseci, ovo mi je deseti :)
a morao sam da stavim poster, ako ubacim defku sa tom porukom - ode kao kap vode na usijanoj plotni...
Neka, neka. Ne smeta mi da virnem kad je kvalitet :)
Kvaktrise, ti baš sipaš defke u naletima? :)
Планирам још једну мада снебивам се, није потпуно уобличена. :)
Dobro veče, pačija školo! Jesmo li bili vredni danas? :)
Квак вече Стаклена, излетеше ми 2 сома, чекам да видим 'оћу ли и трећег. :)
ja još malo vrtim jednu, oblikujem, mesim... a ima od jutros poster i defka već... :)
matriks dobro radi danas, kratko ali jebitačno :)
Moram pročitati i vas dvojicu, rekla sam baš Džoniju juče. Nemam više želudac za nove defke, čitaću samo ljude sa kojima sam u kontaktu na neki način, od korica do korica. Pa se nemojte iznenaditi ako se uspentrate par mesta na rang listi. :)
Ја сам већ приметио 4 места горе. :)
Dobro nam dosla staklena :)
I ja sam pocela citati samo defke ljudi sa kojima sam u kontaktu i defke koje isti ti ljudi komentarisu (zato i izvalih to da smo patke). :)
nije mi prošao predlog staklena, nešto me mnogo ignorišu kad je u pitanju odabravanje :)))
Nisam još počela, to ću kasnije, oko 22-23h. :) Sad čekam neke goste, pa da ne započinjem, vidim da imate dosta somića u jezercetu. :)
Брус, изгледа да су патке почеле да сметају модовима! Боли нас перце, ми ћемо и даље да пишемо! Бај д веј, још један сом је излетео :)
ja upravo izronio još jednog... malo sitan, ali jbg...
De si Ella, nema te dugo :)
Ćao Ella. :) Mudra ti je strategija, eto meni je trebalo skoro godinu dana da mi klikne ta ideja. :)
Bruce, valjda zato što je kasno predloženo, niko nije ni glasao. U krajnjoj liniji, nije ni bitno, pisano je za merak, što bi se reklo, a ne za naslovnu. :)
Ja još 17 i postajem "trocifren" :)
baš mi se dopala, zato sam i predložio...
nema veze biće još prilike :))
Bruskvastičan ti je primer na ovoj poslednjoj, Brus!
Ако је тако одох ја све да ти прочитам! :)
E da, i Agilnog treba da pročitam. :)
Dakle, Kvaktriks, Agi i Bruce večeras na repertoaru. 300+ defki, sasvim dovoljno za jedno veče. :)