Ella, nemoj se forsirati, naiđe sam period pa ih štancuješ kao blesava, videćeš već. :) A čitaćemo te svakako!
Šta znam, volim da znam o čemu pišu (tako na neki način skontam i kako razmišljaju) ljudi sa kojima sam u kontaktu. Zato mi se ovaj sajt posebno sviđa, jer pruža i tu mogućnost.
Ja sam pročitao svaku defku na Vuki koju sam i ocenio - gde sam dao minus bez čitanja, to sam napisao u komentaru.
Ako mislim da zaslužuje plus, dao sam ga - kasnije ću čitati i one koje nisam ocenio odmah :)
I ja svaku prvo procitam, pa ocenim, a jako cesto i komentar lupim. A tamo gde dam minus, lupim komentar obavezno (zato i rekoh da cu popiti neke batine na Vuki) ;)
Ја не Ела, можда кад те подржим али без твог коментара лупим минус са огромном слашћу онима који то заслужују, Аги нађох и другу без нусми гарант имаш још коју :)
heh upravo sam se samoj sebi nasmejala kada sam uzela da veceram (sto ne praktikujem ovako kasno), jer sam se setila vas :) Mislim da biste kao od sale pogodili sta ruckam :D
Mojne bre, Kvaktriče, to bi i mene smorilo. Dovoljno je što se i ovako pratimo :)
Kako postati patka za mesec dana :)
heh bole vas brige, samo ja ne mogu da napredujem, jer mi sve defke vec procitane :(
A nikako da pustim novog soma...
Neka, Eli, biće inspiracije. Imao sam i ja period ćutnje svojevremeno :)
Bolje je da nas častiš vrhunskim kvaktavštinama, kao i do sada.
А да ја мало продрмам своје дуплаке за тебе Ела? :)
Agi, trocifren si :)
Ella, nemoj se forsirati, naiđe sam period pa ih štancuješ kao blesava, videćeš već. :) A čitaćemo te svakako!
Šta znam, volim da znam o čemu pišu (tako na neki način skontam i kako razmišljaju) ljudi sa kojima sam u kontaktu. Zato mi se ovaj sajt posebno sviđa, jer pruža i tu mogućnost.
Au bre, lansiraste me. Jeste li uopšte čitali? :D
Ali veliko hvala, sada je znatno lepše virnuti u svoj profil :)
Ето Аги, турили смо те у троцифрене :)
Едит: Ја сам читао и то 2 стране првих дефки :)
Eto sta je pacija organizovanost!!! :)
Ma bre nema nas u sto sela ;)
He he, hvala, patkovi. Vidim da je Brus i komentarisao. Dakle ipak ste i čitali :)
Ja sam pročitao svaku defku na Vuki koju sam i ocenio - gde sam dao minus bez čitanja, to sam napisao u komentaru.
Ako mislim da zaslužuje plus, dao sam ga - kasnije ću čitati i one koje nisam ocenio odmah :)
Мени је понекад глупо да дам коментар па ћутум. :) Аги ладно имаш дефку без минуса. :)
I ja svaku prvo procitam, pa ocenim, a jako cesto i komentar lupim. A tamo gde dam minus, lupim komentar obavezno (zato i rekoh da cu popiti neke batine na Vuki) ;)
He he, imam nekoliko :)
EDIT: Zapravo pet komada, sad prebrojah. Za jednu se i sam slažem da ne zaslužuje minus i ponosan sam da sam je sročio :D
Ја не Ела, можда кад те подржим али без твог коментара лупим минус са огромном слашћу онима који то заслужују, Аги нађох и другу без нусми гарант имаш још коју :)
А кфак, нисам видео твој пост Аги, ипак обараш рекорде :)
heh upravo sam se samoj sebi nasmejala kada sam uzela da veceram (sto ne praktikujem ovako kasno), jer sam se setila vas :) Mislim da biste kao od sale pogodili sta ruckam :D
I baš ste me boostovali sada, dragi patkovi. Hvala :)