Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Kvaka noć Kvaki! Sad ću da te čitam, pa Brusa posle. Sanjaj neke lepe patkice! :)

2. Uživaj čitajući i unapred ti se izvinjavam za onih par ogavnih :)

A patkice već noćima sanjam, svih boja :)

Kvaku noć!!!

3. Staklena,kaže matriks da će pročitati,ali ne može da odgovori pošto je banovan.

E da,i šta kažete na ručno pravljenu Šon Koneri patku?

4. Škoneri Patak! Dobar je, opak, vidi se da ima stav!

Pozdravi Kvaktriksa, i neka mu je lak crni ban. :)

5. Heh a kakav je to spem pao kod pandan patke?

6. Mmm da, pronašla sam šta je uzrok bana Kvaktriksa...

7. Nisam sigurna, samo sam videla da su ga poslali na tajm aut. :) Ali vratiće se taj brzo, jači nego ikad! :D

8. Ako sam dobro skapirao,sam se prijavio?

9. I Đanki nam je banovan.... Obojica su na temi "Osvestiti se" pisali stvari koje se ne tiču te teme jbg...

Jači nego ikad, nego šta! :)

10. HAHAHAHAHHAHAHAH Jezivi, Bog te maz'o, pa gde nađe te lude patke :DDDD
    Haha tako mi marširamo ovde od defke do defke ;))))))

11. Sta da ti kazem, imam tu sposobnost da svuda nadjem patku :)

12. TOTALNI KVAK ATAK!!! Svaka čast za video! :)

13. Sta da ti kazem, imam tu sposobnost da svuda nadjem patku :)

Hahahahaha uzeću ovo zdravo za gotovo :DDD

14. Staklena, kad cemo da bacimo jedan patkgamon? :)
    Ella, nisam ni ocekivao da ce biti drugacije :)

15. Jesi li se istrenirao? Ne bih da ti opet oderem svo perje. :)
    Čitam trenutno neke definicije, obećala sam čoveku da će biti pročitan večeras, pa može posle toga ako si zainteresovan?

16. Ma, nisam igrao upste. Skoro pa sam i zaboravio i ono sto sam, kao, znao. Necemo veceras, nesto me lobanja boli. Sutra, ako se nadjemo ovdi.

17. Treniraj malo, nemoj posle da mi bude žao kad te isprašim. :)

18. Vidim, do sada si sva uvenula od tuge :)

19. Pa nije da nisam, rekoše mi danas da sam smršala, a u stvari to me previše grizla savest. :))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.