Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Novi, revolucionarni proizvod za mrsavljenje! Partija backgammona sa mnom. Crkni, gospodjo Bozen :)

2. Nemoj tako, dobre su one rukavice za skidanje šminke. :))

3. Ne bih znao, ne sminkam se cesto :)

4. Đe ste patke moe žljute?!

5. Buksnomanijače, učitelju! Kvak!

6. Kvak-Kvak!
    Jesam učitelj!

7. Ček' more, nisi ti, već Buksnetina.. :D 'bem vam niknejmove, stalno vas mešam!
    Koji je od vas dvojice imao onog Kranga na avataru jedno vreme? :)

8. JA!
    i da, ja sam diplomirani pedagog, verovala ili ne!

9. Hahaha kul, nisam omašila. :)
    Učitelju! Prosvetitelju naš! Prosvetli naše jezerce nekom novom patkavštinom, lišaj mi se obmotao oko kljuna od dosade!

10. lišaj mi se obmotao oko kljuna od dosade!

Žvaći Orbit dok jedeš Smoki, provereno pomaže:)
    Kva/kva!

11. Ne volim smoki. :( Ima li drugog leka, učeništvo vapi za pomoć prosvetiteljsku!

12. Zapali pljugu uživaj curo! Šta te bole brige:)

13. Ni time se ne bavim. :( Prokleti lišaj, oteraće me na spavanje izgleda...

14. Jebote, ima usta kao teleći čmar! Ne vređaj patke, dovoljno što nas Perfeks štampa po rolnama toalet papira! :(

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.