Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Volim KVAKfinicije o patkoholu
    Alkohol - Patkohol
    Eto je nova reč

2. Patkanišem retko ali malo. Udari me jako! ;)

3. ja ujutro patkanišem par komada, onda me posao ne udari tako jako :)

4. Uuu, ja sam baš šlogi patka kad popijem. Stoga ne kljucam dok radim. Kooo zna šta bi bilo i ko bi sa kim u sobi bio :(

5. Volim KVAKfinicije o patkoholu

A o fudbalu? Juče sam kvaknuo jednu posvećenu tvom odlasku na fudbal, a ti niš' :)

Inače, mene patkohol jako teško 'vata. Kapacitet sam, čak i kada ne pijem redovito :D

6. A o fudbalu? Juče sam kvaknuo jednu posvećenu tvom odlasku na fudbal, a ti niš' :)

Sad ću da je očekiram

7. Pa kako je Agi nisam video pre fudbala. Ubili nas juče na kontru. Da sam vikao ovo, bolje bi prošli

8. Agilni, pa ti se relativno skoro registrovao? Svaka čast.

9. A i buji paji je KVAKtastična

10. Džaf jel ti i ja spadamo i dalje u Rukije il smo već pomalo džombe?
    Ti si oktobar prošle a ja novembar.

11. ja sam oktobar 2009. dođem negde između Jeremića i Krkobabića :)))

12. Jesam, nov sam. Jako dugo sam bio samo čitatelj, možda od samih početaka, ali me je jedan odlazak na selo i dovikivanje "E-heej" podstakao da to kvaknem ovde i onda se navukao :)

13. Haha, Brus, lolčina :D

14. Bruce je ovde ozbiljna džomba sa ozbiljnim Vukajlijaškim stažom

15. Inače, Džaftara je od oktobra 2010. ali... ALI... Ova je ipak malo duže http://vukajlija.com/recnik/autori/12755

16. A da, zaboravila sam :)))

17. Znači 2011 ide pre 2010....;D

18. Džaf pa i ti si džomba.
    Odo' malo iz jezerceta da popijem kafu sa drugarom, pa se vraćam da se ugrejem.

19. Džaf, kurvotok sam jako gotivio :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.