Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Izgleda da sam ja najstarija patka ovde ;)

Kurvotok.... ah! Kad se samo setim... Bilo ih je tu dobrih. Samo jebaga, tražila ban i sad kad je uveden novi sistem imam obe odjedared. Ne ljutim se :D

2. Ja, drugari, odoh nešto od ovog posla i da završim, samo se gomila :) Tu sam, baciću povremeni buć.

3. Džafe, ti se kvalifikuješ za Dodo Patku :)
    Ja sam odmah do prvog :)))

4. Izgleda da je vreme da se kafeniše... Odo' i ja malo da iskvakanišem... Hajd', bućkajte se! :)

5. Ja sam bacio neko somče, al' ne mogu da predvidim kako će da prođe. Jeste iz ličnog iskustva. Kroz bol se uči.

6. mislim da svi imamo slično iskustvo :)

7. KVAAAK došla da dogrejem jezerce...počelo se hladiti....

8. Џаф ма мен, ниси најстарија патка. Само свратих да поздравим ле паткоњеросе. Квакздравље! :)

9. KvaKva patkalište! Jeste li bili vredni ovog kišnog dana? :)

10. Јао, кишни дан а ја морам кеви и ћалету да организујем годишњицу брака лоло.
    Тачније прославу годишњице. Ал' ако је неко заслужио, то су они. Квакздрав за све, па се куцкамо после! :)

11. Učitelju! Ako zatreba pomoć ili neka ideja/savet, znaš kom jezercetu da se obratiš, mi smo tu! :)

12. Ал' ако је неко заслужио, то су они.

To cenim! Ni ne treba da ti bude teško...
    Ponosim se tobom predvodniče :)

13. Staklena, on je naš učitelj, a ne Buxnomaniak koji se sprdao ovde sinoć ;))) Maniak je kod nas počasni patak :)

14. hahahaaha Džafto, klip je kvaktastičan :DDDD

15. E, umirem od smeha! Koja faca je to smislila, svaka čast! :)))

16. ahahahahaha, loodo burazeru!

17. Ella, skontala sam sinoć, ma stalno ih mešam, slični su im niknejmovi. :)
    Kvaktara, super je klip! :D

18. Džafto, dok sam gledala klip i ja sam se pitala koji li je mozak to smislio ;)))

19. gde si do sad Ella, smislio sam defku za onaj kornflejks, ali sam ispucao bonus, tek večeras posle 19.30 mogu da je postavim...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.