Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Novu defku, to zovemo som :)))

2. Ahaaa. :) Pa ja nikad nisam reklamirao nijednu definiciju. Malo mi čudno to.

3. Nije to reklama, damo mi i minus ako ne valja, samo da se ne propusti defka kad je dobra, a pustiš u pogrešno vreme pa je ne čita raja... Ovako osiguraš da dobra defka ipak bude čitana :)

4. I to smo zapazili. Ali kvaktanje ovde nije reklamiranje, svakako bismo je primetili ako se brčkaš u jezercetu, ti samo možeš da pomogneš da je primetimo oma!

5. Ne moraš odmah da odlučiš, Kvaktriks se lomio par dana, sad je već banovan :)))

hahahahaha nisi normalan :DDD

6. Zato te i slabo čitaju. Ali tu su PATKE, da im otvorimo oči! :)

7. Pa i Kvaksnetina je tako prošao :)) Isti dan odabrana i banana :)))

8. Kol'ko vas ima?

9. Ima nas mnogo, ovde se sastajemo i rušimo državu :))) Ko god je za neobaveznu zabavu i voli varijantu usputnog dopisivanja dođe ovde. Fora otprilike kao PVT sa više ljudi odjednom :)

10. Kao Ko poslednji, pobednik, samo bez pobednika. :D

11. Mislim da ćeš shvatiti sve, Čo, čak i kad nemaš pojma o čemu se radi :)

12. Elem, ja ću da napustim jezerce do večeras. Idem sa jednom roze patkom u bioskop, pa možda i uveselim patkana. Šta god, možda se izrodi neki somić za pred spavanje :)

Pozdravljam vas sve! KVAK!

13. Nemoj samo da kvakneš pred njom :)))
    i lepo se provedi :)

14. Idem sa jednom roze patkom u bioskop, pa možda i uveselim patkana.

Kvakvakvakvakvakvakvakvakvakvakva koji si kralj! :D Aj pa neka je sa srećom, bilo bi nam drago zbog obojice! :D

15. Sa ovom kvakćem prethodne dve godine, neće joj biti čudno :)

EDIT: Čudno ako kvaknem :)

16. Ih ih, hvala na lepim željama :D Pozdrkvak!

17. Kakvi ludaci! To bi ja sve pozvao u patke :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.