Nije to reklama, damo mi i minus ako ne valja, samo da se ne propusti defka kad je dobra, a pustiš u pogrešno vreme pa je ne čita raja... Ovako osiguraš da dobra defka ipak bude čitana :)
I to smo zapazili. Ali kvaktanje ovde nije reklamiranje, svakako bismo je primetili ako se brčkaš u jezercetu, ti samo možeš da pomogneš da je primetimo oma!
Ima nas mnogo, ovde se sastajemo i rušimo državu :))) Ko god je za neobaveznu zabavu i voli varijantu usputnog dopisivanja dođe ovde. Fora otprilike kao PVT sa više ljudi odjednom :)
Elem, ja ću da napustim jezerce do večeras. Idem sa jednom roze patkom u bioskop, pa možda i uveselim patkana. Šta god, možda se izrodi neki somić za pred spavanje :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Novu defku, to zovemo som :)))
Ahaaa. :) Pa ja nikad nisam reklamirao nijednu definiciju. Malo mi čudno to.
Nije to reklama, damo mi i minus ako ne valja, samo da se ne propusti defka kad je dobra, a pustiš u pogrešno vreme pa je ne čita raja... Ovako osiguraš da dobra defka ipak bude čitana :)
I to smo zapazili. Ali kvaktanje ovde nije reklamiranje, svakako bismo je primetili ako se brčkaš u jezercetu, ti samo možeš da pomogneš da je primetimo oma!
hahahahaha nisi normalan :DDD
Zato te i slabo čitaju. Ali tu su PATKE, da im otvorimo oči! :)
Pa i Kvaksnetina je tako prošao :)) Isti dan odabrana i banana :)))
Kol'ko vas ima?
Ima nas mnogo, ovde se sastajemo i rušimo državu :))) Ko god je za neobaveznu zabavu i voli varijantu usputnog dopisivanja dođe ovde. Fora otprilike kao PVT sa više ljudi odjednom :)
Kao Ko poslednji, pobednik, samo bez pobednika. :D
Mislim da ćeš shvatiti sve, Čo, čak i kad nemaš pojma o čemu se radi :)
samo se opusti i uživaj :)))
Elem, ja ću da napustim jezerce do večeras. Idem sa jednom roze patkom u bioskop, pa možda i uveselim patkana. Šta god, možda se izrodi neki somić za pred spavanje :)
Pozdravljam vas sve! KVAK!
Nemoj samo da kvakneš pred njom :)))
i lepo se provedi :)
Kvakvakvakvakvakvakvakvakvakvakva koji si kralj! :D Aj pa neka je sa srećom, bilo bi nam drago zbog obojice! :D
Aj Agilni.
Sa ovom kvakćem prethodne dve godine, neće joj biti čudno :)
EDIT: Čudno ako kvaknem :)
Ih ih, hvala na lepim željama :D Pozdrkvak!
http://www.youtube.com/watch?v=Vo0Cazxj_yc
Kakvi ludaci! To bi ja sve pozvao u patke :)