Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Nisam to mislio, nego kao predavač o PR-u... Mada su mi svi termini popunjeni od juče :P

2. Des Čo! :) Evo ja te malo reklamirala, svideo si se pačijoj družini, pa smo rešili da i tebe načinimo patkom. Ako želiš, naravno. :D

3. ČObar dan! Kvak, za novog člana. Slobodan si da se upoznaš malo sa tematikom ovde, a i da pogledaš šta pričasmo o tebi na zadnje dve strane :)

4. Kako ova tema nije u aktivnim? Aj neko da mi ispriča o čemu se radi ovde, sumnjivi ste mi :)

5. Dobre defke, dobar autor, dobar dan :) malo da kvačeš s nama kad ti bude dosadno :)))

6. Dobro nam došao kvakČo! :)
    Malo smo te ovde "ogovarali", pa rešismo pa te popatkanimo ;)))
    Ukoliko nemaš niš' protiv? ;)

7. Eli, preuzmi, tebe će najradije saslušati :)

8. skoči ovde tu je objašnjeno malo bliže :)

9. Kako ova tema nije u aktivnim? Aj neko da mi ispriča o čemu se radi ovde, sumnjivi ste mi :)

Hahahaha tačno sam imala neki osećaj da smo sumnjivi ljudima i da sa rezervom gledaju na nas :DDD

Ma samo pročitaj prvu stranicu, tamo će ti se samo kaSti :)

10. I jednostavno, bućni ovde ponekad sa nama i postani patka. Bukvalno. Nije teško :)

11. Kvaaak! Ella, kažem ja bolje lepo dete nego horor patka :)))

12. Eli, preuzmi, tebe će najradije saslušati :)

Joooj Agi, imam tremu ;)))

13. Ućutao nam se Čo :(
    Opkolile ga patke i kvakću, a on ne može doći do reči ;)

14. Čekajte dok savlada nemušti jezik. :D

15. Ne mogu se snađem. Biću patka izgleda? Eh da mi majka zna šta sam postao. :) Al' ajde. Ne mogu da odbijem temu na kojoj stalno ima nešto da se kvače. :)

16. Ne moraš odmah da odlučiš, Kvaktriks se lomio par dana, sad je već banovan :)))

17. stalno ima nešto da se kvače

Bravo, već si suštinu skapirao. I obavesti nas uvek kad pustiš nekog soma :)

18. čim pustiš soma svi krećemo u lov :) zato patka može biti samo ko ima dobre defke :)

19. Ne moraš odmah da odlučiš, Kvaktriks se lomio par dana, sad je već banovan :)))

Ma to je to. Odlučeno je.

I obavesti nas uvek kad pustiš nekog soma

Šta kad pustim? :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.