Припремам меморијални турнир долалд д дак ових дана. Обавештења ускоро. Човек нас је задужио својим пачијим шармом и пропагандом, да о овоме, није истина.
Čo ti si onda predsednik udruženja Kraljevačkih pataka.
Moraćemo da se organizujemo i širimo patkanizaciju po celoj Srbiji a na kraju po celom svetu.
SVI ĆE LJUDI PATKE BITI KVAAAAAAK
Ma bre 'de niiiisam, čim pređeš reku, druga je država :)
Zato se moja sestra lepo odlučila da u Zemunu pusti korenje, da ne prelazi reku. Pa je ja stalno zezam kako je ostala u Vojvodini :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ella, može pojašnjavanje za nas provincijalce iz Vojvodine? :))))
sve te prezentacije su dumreš.
Ја имам пар дуплих, не само овај ;)
Припремам меморијални турнир долалд д дак ових дана. Обавештења ускоро. Човек нас је задужио својим пачијим шармом и пропагандом, да о овоме, није истина.
Heh i ja bejah provincijalac iz VojvodinU do pre godinu dana dok se ne preselih za Bg. :))) A sad me zanela svetla velikoga grada :DDD
odakle si otišla u veliki grad (ako nije tajna) :)
Iz Kekende :)
Stani ima neka pesma....ko peva to, da ne jurim sada?
O čemu se radi buxno?
KRALJEVO KRUUUUUU
Promenio sam kvakatar i vratio sam se na latinicu, samo na ovom duplaku :D
Marinko Rokvić peva :)
Pa na konto te pesme sam to i napisala :)
Uf, pa ti nisi mnogo promenila, ja živim u Odžacima - BG je za mene kao Tokio velik :)))
Čo ti si onda predsednik udruženja Kraljevačkih pataka.
Moraćemo da se organizujemo i širimo patkanizaciju po celoj Srbiji a na kraju po celom svetu.
SVI ĆE LJUDI PATKE BITI KVAAAAAAK
Znači meni padaju moji Novosađani, čak imamo gradsko jezerce :D
Ma bre 'de niiiisam, čim pređeš reku, druga je država :)
Zato se moja sestra lepo odlučila da u Zemunu pusti korenje, da ne prelazi reku. Pa je ja stalno zezam kako je ostala u Vojvodini :)
KRALJEVACKA PATKA TAJ SAAAAM
Đoni, ja OBOŽAVAM Novi Sad!!! :) Živela sam u njemu neko vreme. Neka se drugi ne naljute, ali ja mislim da od njega lepšeg grada nema u Srbiji :)
Nego ovaj moj se zalepio Beograd, pa Beograd ;)
MUNZE KONZA. Ja sam inače Zemunac, samo sada sam na Kosi.
Tako ti i treba kad se udaješ za Crnogorca :))))