Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ma ko se bre udaje za Crnogorca?
Pa kul je NS, al' Zemun je Zemun
Pa mi smo patke sa svih strana.
Hhehe znaš onu foru "Koji omekšivač koriste Zemunci....Silan"
I nećeš verovati, odem kod sestre i imam šta da vidim, u kupatilu SILAN bato! Znači iskidala sam se od smeha :)
Ja sam Novosađanin i Lala pa vi vidite. :)
http://www.imdb.com/title/tt0821638/
Đoni , ostavio sam ti i na onoj defki, ali nećeš garant videti - rađeno po knjizi
He he... Lepo se raspisaste o Zemunu. Ja sam Zemunac, a i dalje sam u Zemunu. Čak mi je ćale rođen u Bataji!
Kvakistinu konza!
hehehe SILAN JEBE
Slaninar ;D
A kapiten je Kosovska Patka koja živi sada na BK.
Ella, ja odem ubosnu na godišnjicu mature, a svi pitaju "jesi ti ono u BG odselio kod familije?"
Svaki CG sanja o BG.
Sreća pa sam poseban Lala, PREZIREM slaninu ali svako drugo meso kidam. :D
Đoni , ostavio sam ti i na onoj defki, ali nećeš garant videti - rađeno po knjizi
U odlično Bruce, knjiga me je baš oduševila i naučio sam mnogo stvari o njima iz nje, tako da ću sada da stavim film na skidanje, da pogledam. Znam da nije k'o knjiga, ali nema veze.
Ja sam rođen u naselju Sava Kovačević, u Pionirskoj ulici ali sam tamo kratko živeo. Onda sam i ja bio u Bataji i na kraju na Galenici. Tamo sam živeo najduže.
Hahahah Bruce ima tu istine verovatno. Ovaj moj čo'ek je iz KruševAC :)
Bre Đoni, pa ja sam na Galenici :)
Izlećem malo iz jezerceta da KVAKnem na koju definiciju.
jedan od retkih momenata kada te nazovu domacom zivotinjom a ti to shvatis kao kompliment. dobar vece :)
onda je OK logika - na pola puta KI - KŠ :) povlačim optužbu da je CG :)))
Gde si na Galenici?
Ja sam živeo u Jovana Stojisavljevića. U lamelama. broj 9.
Tamo mi i dalje živi rođeni brat.
E stigla i Moly.
Dobrodošla međ' patke, kako god zvučala ta rečenica.
Dobro veče Molly, dobro došla na jezero :)))
Pitaj ako imaš šta, ako ne - cepaj po osećaju :))))
Oooooo dobro veče Moly :)
Drago mi je da si se odazvala :)
Već sam počela da se brinem da nisam dobro sastavila pozivno pismo ;)