Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Koji je PR Ela, izuva.
ja samo stavim dođi na jezero da malo kvakćeš - nije mi samo jasno što svi ne dođu :))
Da Bruce, upravo smo se zato NASTANILI u Bg, da bismo bili jednako udaljeni od svojih, vremenski naravno, jer dva ipo sata treba i do Ki i do Kš :)
E daaaaaaa, Čo i Moly dobro nam došli, nadam se da ćemo još dugo da se kvakćemo.
U potpisu, Kvaktriks (Matriks)
Hahahahahh Bruce, zapitaj se zašto nisi predodređen za PR-a :DDDDDDDDDDDDDDDD
Bogami da mi ne skrenu paznju ispod definicije ispalo bi da sam uobrazena kucka koja nece ni na pvt poruku da odgovori :D
Auu, majku mu. Ja sam broj 7. Mi mora da se znamo :D
Znači Ella, kompromis u braku hehehe
Moly, na sreću umesto kučke postade patka :DDDDDD
hehehe....pa mi smo komšije. Nikola sa zovem. Ne živim već dugo tu. otišao sam '98 ali stalno dolazim. Jedan od najboljih drugova mi živi u br 5.
Na prizemlju sam živeo, odmah do ulaza. Brat mi se zove Nebojša.
ja sam 17 meseci na Vuki, a pre mesec dana sam saznao ŠTA je PVT i GDE se to nalazi :)))
hahahahaha Bruce, defka je objasnila :)
Dobrodošlica za Moli i od mene u vidu jednog glasnog KVAK!
Heh a vid' ovu dvojicu šte se prepoznaše ;)))
još će rod da ispadnu ;)
Na prizemlju sam živeo, odmah do ulaza. Brat mi se zove Nebojša.
Ček bre, kako se prezivaš, koje godište (da ne jurim sad unazad ako si napisao već)? Ja sam Peđa :)
Stani Agi ti živiš kod ludog Boće u ulazu hehehehe
Po babine linije ;)
Jesam, kod ludog Boće. I ja sam u prizemlju. Terasa na ćošku ka tvojoj zgradi :)
kod ludog Boće ahahahahahaa, ja sam pio u kafani kod ludog Boće :)))))