Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Koji je PR Ela, izuva.
ja samo stavim dođi na jezero da malo kvakćeš - nije mi samo jasno što svi ne dođu :))
Da Bruce, upravo smo se zato NASTANILI u Bg, da bismo bili jednako udaljeni od svojih, vremenski naravno, jer dva ipo sata treba i do Ki i do Kš :)
E daaaaaaa, Čo i Moly dobro nam došli, nadam se da ćemo još dugo da se kvakćemo.
U potpisu, Kvaktriks (Matriks)
Hahahahahh Bruce, zapitaj se zašto nisi predodređen za PR-a :DDDDDDDDDDDDDDDD
Bogami da mi ne skrenu paznju ispod definicije ispalo bi da sam uobrazena kucka koja nece ni na pvt poruku da odgovori :D
Auu, majku mu. Ja sam broj 7. Mi mora da se znamo :D
Znači Ella, kompromis u braku hehehe
Moly, na sreću umesto kučke postade patka :DDDDDD
hehehe....pa mi smo komšije. Nikola sa zovem. Ne živim već dugo tu. otišao sam '98 ali stalno dolazim. Jedan od najboljih drugova mi živi u br 5.
Na prizemlju sam živeo, odmah do ulaza. Brat mi se zove Nebojša.
ja sam 17 meseci na Vuki, a pre mesec dana sam saznao ŠTA je PVT i GDE se to nalazi :)))
hahahahaha Bruce, defka je objasnila :)
Dobrodošlica za Moli i od mene u vidu jednog glasnog KVAK!
Heh a vid' ovu dvojicu šte se prepoznaše ;)))
još će rod da ispadnu ;)
Na prizemlju sam živeo, odmah do ulaza. Brat mi se zove Nebojša.
Ček bre, kako se prezivaš, koje godište (da ne jurim sad unazad ako si napisao već)? Ja sam Peđa :)
Stani Agi ti živiš kod ludog Boće u ulazu hehehehe
Po babine linije ;)
Jesam, kod ludog Boće. I ja sam u prizemlju. Terasa na ćošku ka tvojoj zgradi :)
kod ludog Boće ahahahahahaa, ja sam pio u kafani kod ludog Boće :)))))