A pomenuti Boća je sve luđi. Danas mi je tražio 10 dinara za pivo. Ja mu lepo dao 50 za tuborg. Šta ćeš, zadovoljan sam se vraćao kući :D
Ma moj burazer provalio taktiku za Boću. Daš mu 200 dinara pa on nema da ti vrati i onda te ne smara više.
A šteta, bio mi je dobar drug. Mislim uvalio me je nešto pre nego što je poludeo ali opet mi žao.
Agi, Đoni, hvala vam definitivno ste mi ulepšali veče! :))))
A najgore što sam morala ponovo sve pročitati ovom mom, jer mu nije jasno što se gušim od smeha :D
E do jaja. Još se smejem ovde za kompom. Definitivno moramo svi na pivo/vino/viski, štagod, da kvakćemo ko ljudi, sa sve Kraljevčanima, Novosađanima i ostalima :)
Sad ste me podsetili...
Svojevremeno ja na Serbiancafeu četujem sa nekim ekstra likom, nađemo se - pesnici, umetnici, čitav dan se dopisujemo oko politike, na kraju on pita odakle si, ja kažem, pitam njega - ON KAŽE SUSEDNO SELO! Idi bre u pičku materinu, dođi kod mene na rakiju da ne trošim telefon i sate (dialup) - a on kaže ja bi rado, ali sam već 27 godina u Kanadi... :))))
Ma moj burazer provalio taktiku za Boću. Daš mu 200 dinara pa on nema da ti vrati i onda te ne smara više.
A šteta, bio mi je dobar drug. Mislim uvalio me je nešto pre nego što je poludeo ali opet mi žao.
Iz Tosineg bunara,a ziveo sam kratko i u Banatskoj ulici.
neki ozbiljan kašalj ili sezonski?
Tošin Bunar.....tamo sam išao u srednju a Banatska je stani tamo kod moje osnovne, kod Desanke?
nemojte tako mozda je kako ste krenuli Boća medju nama i čita ovo....:DDDDDD
Agi, Đoni, hvala vam definitivno ste mi ulepšali veče! :))))
A najgore što sam morala ponovo sve pročitati ovom mom, jer mu nije jasno što se gušim od smeha :D
Jezivi, ispašće i da tebe znamo, Banatska nam je tu blizu :)
I meni je žao, oni su nam svi ono, kao kućni prijatelji. Jebi ga, on je odlepio još od one saobraćajke. A uvalio je mnoge :P
Ladno mi je osnovna desanka
Hahahahhaha hahaha
..................i tako......................
:DDDDD
Išao je kod mene kad je doživeo saobraćajku. Jbg. A jeste mnoge uvalio al' ja sam se jedva čupnuo.
Pa imam 15 godina, šta misliš koji može da me snađe ako do sad nisam kašljao? :D
E do jaja. Još se smejem ovde za kompom. Definitivno moramo svi na pivo/vino/viski, štagod, da kvakćemo ko ljudi, sa sve Kraljevčanima, Novosađanima i ostalima :)
hehehe...mada mislim da bi ga prepoznali po veoma zanimljivim komentarima.
Ej Bruce ako si tu uputi moly za somove, patke i tako sve to. Ti najbolje to radiš...i Ela.
Sad ste me podsetili...
Svojevremeno ja na Serbiancafeu četujem sa nekim ekstra likom, nađemo se - pesnici, umetnici, čitav dan se dopisujemo oko politike, na kraju on pita odakle si, ja kažem, pitam njega - ON KAŽE SUSEDNO SELO! Idi bre u pičku materinu, dođi kod mene na rakiju da ne trošim telefon i sate (dialup) - a on kaže ja bi rado, ali sam već 27 godina u Kanadi... :))))
Ima da napravimo neko okupljanje i da se ozbiljno izujemo.
Ček, Kvaktrikse, hoćeš li moći da se promuvaš i ti piješ sa nama? Mislim, zbog godina. Nije da želimo da te kvarimo, al' oćemo.
Jeste, skola mi je bila u komsiluku. Odoh da gledam tenis, pa se vrcem kasnije. Pozdrav.
Hajde neka Bruce objasni Moly za somove. On to ume najbolje :)
Ja sam zadovoljna sobom što sam lepo pozivno pismo sastavila ;)))
Mislim nije da 'oćemo ali 'oćemo ;D