Kvaksonska loža - Moćne patke

1. A pomenuti Boća je sve luđi. Danas mi je tražio 10 dinara za pivo. Ja mu lepo dao 50 za tuborg. Šta ćeš, zadovoljan sam se vraćao kući :D

Ma moj burazer provalio taktiku za Boću. Daš mu 200 dinara pa on nema da ti vrati i onda te ne smara više.
    A šteta, bio mi je dobar drug. Mislim uvalio me je nešto pre nego što je poludeo ali opet mi žao.

2. Iz Tosineg bunara,a ziveo sam kratko i u Banatskoj ulici.

3. Ja bih se vrlo rado lepo ismejao ali ne mogu, jebeno proleće i jebeni kašalj mi ne da

neki ozbiljan kašalj ili sezonski?

4. Tošin Bunar.....tamo sam išao u srednju a Banatska je stani tamo kod moje osnovne, kod Desanke?

5. nemojte tako mozda je kako ste krenuli Boća medju nama i čita ovo....:DDDDDD

6. Agi, Đoni, hvala vam definitivno ste mi ulepšali veče! :))))
    A najgore što sam morala ponovo sve pročitati ovom mom, jer mu nije jasno što se gušim od smeha :D

7. Jezivi, ispašće i da tebe znamo, Banatska nam je tu blizu :)

A šteta, bio mi je dobar drug. Mislim uvalio me je nešto pre nego što je poludeo ali opet mi žao.

I meni je žao, oni su nam svi ono, kao kućni prijatelji. Jebi ga, on je odlepio još od one saobraćajke. A uvalio je mnoge :P

8. nemojte tako mozda je kako ste krenuli Boća medju nama i čita ovo....:DDDDDD

Hahahahhaha hahaha

9. ..................i tako......................
    :DDDDD

10. I meni je žao, oni su nam svi ono, kao kućni prijatelji. Jebi ga, on je odlepio još od one saobraćajke

Išao je kod mene kad je doživeo saobraćajku. Jbg. A jeste mnoge uvalio al' ja sam se jedva čupnuo.

11. neki ozbiljan kašalj ili sezonski?

Pa imam 15 godina, šta misliš koji može da me snađe ako do sad nisam kašljao? :D

12. E do jaja. Još se smejem ovde za kompom. Definitivno moramo svi na pivo/vino/viski, štagod, da kvakćemo ko ljudi, sa sve Kraljevčanima, Novosađanima i ostalima :)

13. nemojte tako mozda je kako ste krenuli Boća medju nama i čita ovo....:DDDDDD

hehehe...mada mislim da bi ga prepoznali po veoma zanimljivim komentarima.

Ej Bruce ako si tu uputi moly za somove, patke i tako sve to. Ti najbolje to radiš...i Ela.

14. Sad ste me podsetili...
    Svojevremeno ja na Serbiancafeu četujem sa nekim ekstra likom, nađemo se - pesnici, umetnici, čitav dan se dopisujemo oko politike, na kraju on pita odakle si, ja kažem, pitam njega - ON KAŽE SUSEDNO SELO! Idi bre u pičku materinu, dođi kod mene na rakiju da ne trošim telefon i sate (dialup) - a on kaže ja bi rado, ali sam već 27 godina u Kanadi... :))))

15. Ima da napravimo neko okupljanje i da se ozbiljno izujemo.

16. Ček, Kvaktrikse, hoćeš li moći da se promuvaš i ti piješ sa nama? Mislim, zbog godina. Nije da želimo da te kvarimo, al' oćemo.

17. Jeste, skola mi je bila u komsiluku. Odoh da gledam tenis, pa se vrcem kasnije. Pozdrav.

18. Hajde neka Bruce objasni Moly za somove. On to ume najbolje :)
    Ja sam zadovoljna sobom što sam lepo pozivno pismo sastavila ;)))

19. Ček, Kvaktrikse, hoćeš li moći da se promuvaš i ti piješ sa nama? Mislim, zbog godina. Nije da želimo da te kvarimo, al' oćemo.

Mislim nije da 'oćemo ali 'oćemo ;D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.