Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Mislim nije da 'oćemo ali 'oćemo ;D

Ali već jesmo!!!! Buaxaxaxaxaxaxa

2. O čemu se radi

Ајаој, док сам се вратио патке испуниле 4 стране. Тако треба, бре! Овај, КВАК!! Увек се заквакћем ту. Какве се то пијанке спомињу? :D

3. Ja bi da se oduzmem negde sa nekim.

4. Odoh i ja da gledam malo tenis, bućnuću kasnije opet u jezerce. A kasnije ću da vidim i šta Čo ima da kaže. Baba i deda su mi iz Kraljeva, sa kevine strane :P

KVAAAK!

5. док сам се вратио патке испуниле 4 стране

...koje moraš pročitati! Ja se i dalje smejem ko ludak :D

6. Stvarno ne znam, možda izmolim od keve, ali ne bih rekao, tako da bolje ne, neki drugi put, inače ovde sam do kraja aprila i onda adios paćićos :D

7. E ne verujem...nego Moly jesi tu?

8. Molly ide ovako: patka izroni soma (napišeš defku) i tog istog soma najavi ovde na jezercu. Sve ostale patke idu ODMAH da ga vide i ako je dobar napucaju pluseve i komentare. Praksu smo počeli jer je silna gomila defki pala u nevreme pa nisu ni čitane ni viđene. Eto, npr. neko je pronašao da su tvoje defke dobre, javio ovde, mi otišli da vidimo i ostalo je istorija... Da ne pomisliš da je u pitanju reklamiranje ili lajkovanje bez razloga, ako ti defka nije dobra dobiće minus, jbg.
    Da remiziram: kvakćeš sa nama kad god želiš i možeš, kad napišeš defku - ostaviš komentar "ja ulovila/izbacila/postavila soma/somče/sominu", OK?

Pitaj dalje ako još nešto ne kontaš. Kao što vidiš - zabava je luda, osnivač nam je banovan od prvog dana :))

9. U kapiten mnogo si propustio. Vrbovali smo Moly da postane patka a Agilni i ja se znamo od detinjstva i bilo je još svašta. Matriks je banovan a i Čo je sada patka....uf bre koji zaplet.

10. ...koje moraš pročitati! Ja se i dalje smejem ko ludak :D

Buxno, Agi se smeje kao ludak! Ja sam probudio burazera da mu telefonom ispričam šta se ovde desilo :))))

11. Evo ugledaj se na mene sad, ljudi stvarno sam pustio soma i sa ovog naloga :)

12. axaxaxaxaaxax hvala na pojasnjenju ok sve mi je kristalo jasno. imam samo jedno pitanje -ko kada i zasto moze biti banovan? :)

13. a gde putuješ kvaktrikse?

14. neko je pronašao da su tvoje defke dobre, javio ovde, mi otišli da vidimo i ostalo je istorija.

Ja sam pronašao Moly....da i ja nekog nađem ;D

A Moly ovde možeš da pišeš i kačiš šta god hoćeš. Sve je kul. Slike, pesme, koju god hoćeš temu. Možeš da izmišljaš nove pačije reči kao što je meni sada palo na pamet recimo KVAKstatura - Tastatura.

15. Ovde smo proverili kod modova - na ovom forumu može sve jer je i otvoren u tu svrhu. Svi koji su banovani napravili su prekršaj negde drugo :)) Ovde radi šta ti volja ;))

16. Ne putujem, nego imam malu maturu ili bolje rečeno ex prijemni pa da se propisno spremim, vraćam se na sajt oko jula :D

17. Ja sam probudio burazera da mu telefonom ispričam šta se ovde desilo :))))

Хахахахаха, па ја не верујем! Сутра око 1 сам Квакснетина опет, па ће да будем активнији овде хахахаха.. Драго ми је да се језеру прилагођава све више и више квак нада!

18. -ko kada i zasto moze biti banovan? :)

Pa banuju moderatori, zbog vređanja, ili spemovanja nekog i tako to. Ovde u jezercetu to nema veze, niko nikog i ne vređa a mo'š da spemuješ ili kVAKuješ do mile volje. Banovi padaju kad se ispliva iz jezerceta a prekrše se neka pravila sajta.

19. Ljudi, ja sam STVARNO pustio soma koji živi već 20 minuta, znači dobar je. :D

20. Idem i ja da gledam malo kvaknis, danas sam radio pa ću verovatno odmah da zaspim... Čitamo se sutra opet. Laku noć vam svima i smejte se!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.