U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nema ona vremena za to, a i osećala bi se malo starije, znaš kako se osećaju žene blizu 35-e :)
Baš ti je mlada mama, ne lupetaj. :)
Znam ali u odnosu na vas, mislim da ovde skoro svi na sajtu imaju blizu 20-25 a ako se već Zmia sa 31 godinom oseća starije, kako li će tek moja keva? :D
I bolje da ne gleda šta radiš ovde. :)
Inače, defka ti je i dalje bez minusa! Čestitam!
Hvala, mada jedva čekam da se vrnem na ktitor, da izlupetam na onoj temi ''Znam lika koji...'' jer ne bih da se sad razotkrijem :D
Što, koga znaš? :)
Znam lika koji je spustio slušalicu Olji Bećković i što ga je silovala Milka Canić dok je svakim pokretom govorila: ''Dobro veče!'' :D Potpuna zajebancija :D
- i za brisanje. :) Ja stvarno znam ove što sam navela. :)
Ma zezam se za ovo drugo ali majke mi je ovo prvo uradio samo nisu hteli da snime pa isekli, slušao sam razgovor sa drugog telefona i spustio sam slušalicu kad i on. :D
Šteta što nije dokumentovano. :)
Pa neće da može to, znaš kakvi su to usranci :D
E jebeš mi sve kad najbolje defke napišem na duplim nalozima :(
19:0 :)) I dalje je minusom netaknuta!
Ma polako, seti se mog saveta i kad budeš bio na originalnom nalogu, krenuće sve samo od sebe. :)
Eh, ovde na papiru stoji jedna lepa ludost iz moje rane mladosti definisana samo ovde :D Da ti napišem?
Ako te ne mrzi.
Ne mrzi me :D
Omiljena igra među balavurdijom, nekad je majmun bio lepa igračkica koja je ispuštala raznorazne lepe zvukove, danas se to promenilo kao i sve čega se novo doba dočepalo pa sad je ta igračka veća i pušta ružnije zvukove...
Primer:
Sin: Mama, mama, jel' mogu da udaram majmuna?
Majka: Možeš ali nemoj mnogo, tata ti pajki.
Sin odlazi u dnevnu sobu umesto svoje sobe i kreće čerečenje i kao i uvek zvuk stiže...
Otac: AAAAAA! Šta me udaraš jebem ti mamu?!
Kvaku noć, lepo sanjajte! :D
Kvaka noć! :)
Po mom mišljenju, treba par izmena. Videćeš i sam kad je budeš pisao. :)
Znam, nisam je još ni doradio, tek je stvorena, ja uvek uveče napišem, spavam i onda nađem bolji način, ona defka ima 20:0, aj sad stvarno idem :D
Kvakćemo se sutra!
kvak,patke moje!