Agi, ja sam se tako iscerekala kad sam vas ispratila, reko' ispašće na kraju srceparajući scenario, i nisam omašila! :D
E Kvaktrise, htedoh ti reći da se fokusiraš oko somića. Dok sam te čitala, primetila sam u nekim defkama da imaš fine ideje skroz, ali verovatno toliko požuriš da ih plasiraš pa ih ne uobličiš do kraja. Eto, to bi ti bio kao neki savet, da razmisliš dvaput pre nego što klikneš "pošalji", jer stvarno šteta, imao bi preko 200 defki do sad i neki besan rank. :) Tako sam stekla utisak. :)
Ja brzam u svemu staklena, od jezika do pisanja, sve mi na spidu, mrzim sporinu, a nikad nisam odjednnom turio somić, prvo napišem pa ga potpuno promenim i onda pljunem, poslušaću te mada mi objašnjavanje nije najbolja strana, duduk sam. :D
Pravi savet za Matriksa. Rekoh mu i ja juče da varira od brzinsko-zajebantskih do kultnih, a bez neke sredine. Ima opasan potencijal.
Lep je ovo vikend bio za mene, zaista:
- Bio predavač budućim PR-icama
- Kvaktriks otišao, pa se vratio jači
- Drugi put nominovan za Oskara
- Ušao u 1000 na Vuksi
- Uveselio patkana i usomovio ivent
- Naš'o drugara iz detinjstva, a da nije na buđavom Fejsu
- Jezerce ima nove stanovnike
Samo sagledaj somića tuđim očima pre nego što ga pustiš, i načini ga lepim i za te druge oči. Eto. :) Očekujem da ćeš dosta brzo napredovati na rang listi onda. :)
Eh, to je sad teško, nikad nemam mišljenje za moje defke, za svaku mislim da je govno a ako se nekom svidi neka je, ako ne ode u grob, ne znam kako drugi razmišljaju jer sam ja malo čudan po tom pitanju, za sve pokušavam da nađem poentu, makar 3 dana dok ne skontam.
Ljudi vrato sam se kući - što podrazumeva logovanje na Vuku i ulazak u jezerce odmah s' vrata - da vam poželim KVAKu noć i da lepo spavate.
Sutra je novi dan i KVAKtaćemo k'o ludi
Jao sad mi palo na pamet da definišem neke ludosti što sam radio kao beba, eh to je za umiranje, ali neću sve na ovom nalogu, ja vam se tek u podne pridružujem, kvaku noć Džoni :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ma..pf. Al hvala svejedno (: Laku noc. (:
Aaaaaaa, zaključali temu za predlaganje novih definicija! :((
A neka fora, tehnicki problemi, nemam pojma zasto. Steta, ima lepih definicija (:
Staklena ajde kaži sad ono što si htela :)
Ah, kakvo veče u jezercetu. Moram negde da zapišem "od 87. do 90. strane", da se ponekad vratim i ponovo pročitam. He he. Španska serija.
Patkan Nole igra loše, ali mi neće pokvatiti raspoloženje večeras.
Odoh da vi'm somiće.
Agi, ja sam se tako iscerekala kad sam vas ispratila, reko' ispašće na kraju srceparajući scenario, i nisam omašila! :D
E Kvaktrise, htedoh ti reći da se fokusiraš oko somića. Dok sam te čitala, primetila sam u nekim defkama da imaš fine ideje skroz, ali verovatno toliko požuriš da ih plasiraš pa ih ne uobličiš do kraja. Eto, to bi ti bio kao neki savet, da razmisliš dvaput pre nego što klikneš "pošalji", jer stvarno šteta, imao bi preko 200 defki do sad i neki besan rank. :) Tako sam stekla utisak. :)
Ja brzam u svemu staklena, od jezika do pisanja, sve mi na spidu, mrzim sporinu, a nikad nisam odjednnom turio somić, prvo napišem pa ga potpuno promenim i onda pljunem, poslušaću te mada mi objašnjavanje nije najbolja strana, duduk sam. :D
Pravi savet za Matriksa. Rekoh mu i ja juče da varira od brzinsko-zajebantskih do kultnih, a bez neke sredine. Ima opasan potencijal.
Lep je ovo vikend bio za mene, zaista:
- Bio predavač budućim PR-icama
- Kvaktriks otišao, pa se vratio jači
- Drugi put nominovan za Oskara
- Ušao u 1000 na Vuksi
- Uveselio patkana i usomovio ivent
- Naš'o drugara iz detinjstva, a da nije na buđavom Fejsu
- Jezerce ima nove stanovnike
Svi ste bili tu negde, barem kao podrška.
He he, sada sam kao Ela sinoć :)
Želim svima lepe snove i kvakćemo se sutra! KVAK!
Samo sagledaj somića tuđim očima pre nego što ga pustiš, i načini ga lepim i za te druge oči. Eto. :) Očekujem da ćeš dosta brzo napredovati na rang listi onda. :)
Eh, to je sad teško, nikad nemam mišljenje za moje defke, za svaku mislim da je govno a ako se nekom svidi neka je, ako ne ode u grob, ne znam kako drugi razmišljaju jer sam ja malo čudan po tom pitanju, za sve pokušavam da nađem poentu, makar 3 dana dok ne skontam.
Uh bre, nisam znala kroz kakvu moždanu oluju prođe svaki tvoj somić! Opusti se, doći će sve to na svoje mesto. :)
Evo pokušah da poslušam tvoj savet, Boga mi, odličan savet, defka još nema minus, aj da proveriš somića malog. :D
E! Upravo o tome ti pričam! :))) Svaka čast!
Ljudi vrato sam se kući - što podrazumeva logovanje na Vuku i ulazak u jezerce odmah s' vrata - da vam poželim KVAKu noć i da lepo spavate.
Sutra je novi dan i KVAKtaćemo k'o ludi
Kvaka noć Patkasti! :)
Jao sad mi palo na pamet da definišem neke ludosti što sam radio kao beba, eh to je za umiranje, ali neću sve na ovom nalogu, ja vam se tek u podne pridružujem, kvaku noć Džoni :)
Do džavola, ispucao sam kvotu :(
Zapiši u neki word dokument, čisto da ne zaboraviš, a i lakše će ti biti da koriguješ kad budeš pisao. :)
Ma kakav crni vord, ja to na starinski, papir i olovka i zapisuj, da se keva isto malo nasmeje :D
Hahahaha učlani i nju u sektu! :D