Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Mlada mu majka baš...cenim da bi se uklopila ovde bez problema ;)

2. To i ja kažem:)))
    Idem danas da jurim neke papire oko prevoda kuće i poreske prijave... unapred sam se pripremio na celodnevno akanje po sudu i poreskoj :)

3. U jbt, kako ja mrzim to sređivanje papira, čekanje u redovima...što se i vidi po mojim defkama;)

4. kad završim doći ću da definišem :)
    sad sam nešto još mutan, dugo sam bio budan sinoć zbog tenisa, a od jutros bije neka čobanska kiša... ne radi mi mozak kako treba :)

5. Uh i ja sam gledala tenis do kraja, a sto puta sam se lomila da legnem :) Tako da zaspah negde iza jedan, a ustadoh oko pet... Ali ne bunim se, rasanila se sasvim ok ;)

6. Dobro jutro, patkeee! Buć! Bućnuh se u jezerce, a bućnuh odmah i jednog somića u znaku dobrog raspoloženja koje me drži od vikenda :)

7. Kvak jutro Agi :)
    Još te drma raspoloženje od sinoć, da ne kažem od bioskopa ;)))))

8. odlično somče :) čestitamo!

9. He he, ali i od španske serije sa Vukajlije :)

10. Huan Karlos Agileo :)))

11. De ste patke. Što gotivim ponedeljak. Ako ikada odlučim da se ubijem, biće u neki ponedeljak, mada šanse za su gotovo nikakve, jer nemam više života a ovaj život je do jaja igrica....šta ja lupam bre....dobro jutro

12. ode ja da rešavam kuću, dršte mi palčeve :)

13. Hajde, Brus, uvek smo uz tebe :)

14. ode ja da rešavam kuću, dršte mi palčeve :)

Držimo ti krilca Bruce, da što brže završiš...

15. Bruce, samo hrabro, tu smo mi iza tebe :)

16. Joj al' sam iznenadno zaglavio sinoć, ne vidim na oči.
    E a video sam da je Moly napisala kako ide da gleda Kraljev Govor....čuo sam da je do jaja film...moram da ga gledam

17. Jutro Đoni :)
    Pa gde si ti ponedeljkomrzac? ;)

18. Pa gde si ti ponedeljkomrzac? ;)

Ma zezam se. Ne mrzim ga toliko. Više mrzim četvrtak. Nekako mi glup dan a i baš smara. Gori je i od srede i od petka. I od utorka je gori. Malo gori i od ponedeljka. A subota je do jaja. Nedelja je malo smor.

19. Ma subota je do jaja dan, nego mnoooogo brzo prođe...a i pada samo jednom nedeljno ;)))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.