Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Mlada mu majka baš...cenim da bi se uklopila ovde bez problema ;)

2. To i ja kažem:)))
    Idem danas da jurim neke papire oko prevoda kuće i poreske prijave... unapred sam se pripremio na celodnevno akanje po sudu i poreskoj :)

3. U jbt, kako ja mrzim to sređivanje papira, čekanje u redovima...što se i vidi po mojim defkama;)

4. kad završim doći ću da definišem :)
    sad sam nešto još mutan, dugo sam bio budan sinoć zbog tenisa, a od jutros bije neka čobanska kiša... ne radi mi mozak kako treba :)

5. Uh i ja sam gledala tenis do kraja, a sto puta sam se lomila da legnem :) Tako da zaspah negde iza jedan, a ustadoh oko pet... Ali ne bunim se, rasanila se sasvim ok ;)

6. Dobro jutro, patkeee! Buć! Bućnuh se u jezerce, a bućnuh odmah i jednog somića u znaku dobrog raspoloženja koje me drži od vikenda :)

7. Kvak jutro Agi :)
    Još te drma raspoloženje od sinoć, da ne kažem od bioskopa ;)))))

8. odlično somče :) čestitamo!

9. He he, ali i od španske serije sa Vukajlije :)

10. Huan Karlos Agileo :)))

11. De ste patke. Što gotivim ponedeljak. Ako ikada odlučim da se ubijem, biće u neki ponedeljak, mada šanse za su gotovo nikakve, jer nemam više života a ovaj život je do jaja igrica....šta ja lupam bre....dobro jutro

12. ode ja da rešavam kuću, dršte mi palčeve :)

13. Hajde, Brus, uvek smo uz tebe :)

14. ode ja da rešavam kuću, dršte mi palčeve :)

Držimo ti krilca Bruce, da što brže završiš...

15. Bruce, samo hrabro, tu smo mi iza tebe :)

16. Joj al' sam iznenadno zaglavio sinoć, ne vidim na oči.
    E a video sam da je Moly napisala kako ide da gleda Kraljev Govor....čuo sam da je do jaja film...moram da ga gledam

17. Jutro Đoni :)
    Pa gde si ti ponedeljkomrzac? ;)

18. Pa gde si ti ponedeljkomrzac? ;)

Ma zezam se. Ne mrzim ga toliko. Više mrzim četvrtak. Nekako mi glup dan a i baš smara. Gori je i od srede i od petka. I od utorka je gori. Malo gori i od ponedeljka. A subota je do jaja. Nedelja je malo smor.

19. Ma subota je do jaja dan, nego mnoooogo brzo prođe...a i pada samo jednom nedeljno ;)))

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.