Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Kad bi mogli nekako da se izborimo da ima tri subote i to sredom, petkom i naravno subotom, bilo bi idealno.

2. Đoni, ja sam isto o tome razmišljala još prošle godine, nego mi bilo glupo da sa nekim podelim mišljenje :D

3. Nema šta da ti bude glupo. To je genijalna ideja i još plus ako nekada neko to izbori, biće najveća legenda svih vremena. Kakav Tesla, Če Gevara, Hitler, Ajnštajn, Frojd i Šaban Šaulić. Ko napravi tri subote nedeljno, taj će da bude KRALJ:

4. 'Jutro, patkice! Džaftara pokraj monitora. Moram malo da pokrenem Johannu, ulenjila se. :)
    Inače, gledala sam Kraljev govor. Ono, niš' posebno. Čak malo smara. Nisam ga ni odgledala do kraja, jbg. Mada, Vukusi su raznoliki, šareni. ;)

5. I ja sam čuo da je interesantan za gledanje samo zbog toga što je verno odglumljen. A opet, verno je odglumljena neistina... Pa tako. Meni se ne da da ga pogledam.

6. Jutro Džafto :)
    Heh mi se ovde svi pokrenuli da bi valjalo odgledati film, a ti došla i otvorila nam oči ;)

7. Inače, gledala sam Kraljev govor. Ono, niš' posebno. Čak malo smara. Nisam ga ni odgledala do kraja, jbg. Mada, Vukusi su raznoliki, šareni. ;)

OOOOo dobro jutro Džaf-Johanna.
    Dobro je da je razmrdaš malo ponedeljak je.
    Znači misliš da je ništa posebno.....već sam čuo to od jednog drugara, nego skupljam mišljenja. Inače sam tripovao da je do jaja film jer ja se pali na te spore drame. Prvih 20 filmova koje gotivim su spore drame.

8. Pa, kažem, možda se vama dopadne. Meni je bio smor, sve vreme jedno te isto. Taman pomisliš - Aha, sa' će neko rokanje! Ono ništa. Jbg :)

9. Aha, sa' će neko rokanje! Ono ništa. Jbg :)

Misliš neko ROKANJE
    ili neko rokanje?

10. I ja sam čuo da je interesantan za gledanje samo zbog toga što je verno odglumljen. A opet, verno je odglumljena neistina... Pa tako. Meni se ne da da ga pogledam

Ne znam ni o čemu se radi uopšte. Vid'o sam da je dobio neke oskare i onda rek'o aj da ga pogledam.

11. Misliš neko ROKANJE
    ili neko rokanje?

ROKANJE! Ne znam da l' ste primetili ali malo, malo pa provučem nekakav seks kroz postove. Opet me drma pubertet. Jihihihi :))))

Ne znam ni o čemu se radi uopšte. Vid'o sam da je dobio neke oskare i onda rek'o aj da ga pogledam.

'Oćete da vam prepričam? :D

12. Ne znam da l' ste primetili ali malo, malo pa provučem nekakav seks kroz postove. Opet me drma pubertet.

Ja nisam nikada ni izlazio iz puberteta. Zatvoren tamo. A primetili smo da bacaš na to s' vremena na vrema al' svi smo takvi. Pa evo vidi, kako smo postali baš Patke ;D

'Oćete da vam prepričam? :D

Ne, nemoj, onda ne mogu da gledam.

13. Jbt, kako je šklj vreme napolju.
    Srećom ovo naše jezerce izolovano od spoljašnjih uticaja :)

14. Pa evo vidi, kako smo postali baš Patke ;D

Postala sam patika patka... Sve nešto uz ku... Bar taj dipl. da obraduje, prvo mene, pa sve okolo mene.

Ne, nemoj, onda ne mogu da gledam.

Ma, znam. Ja to namerno. Uglavnom, lik mu... :p

15. Jbt, kako je šklj vreme napolju.
    Srećom ovo naše jezerce izolovano od spoljašnjih uticaja :)

Mrzim ovakvo vreme. Odma' počnem da slušam
    http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw

16. Ja izlećem iz jezerceta i poćinjem malo da radim. Vrćem se nazad čim obavim nešto.
    Smarači na poslu. K'o da sam ja na poslu da bih radio...pih...tj KVAK

17. I ja mogu samo da ispustim poneki smoreni kvEEEk i to je to. Ali tu sam, neću dati da mi se perje skroz osuši.

18. Добро јутро патке! Од раног јутра колегиница кења, не могу да је слушааам. Квактастичан дан за блејање у језерцету.

19. Jutro kapiten. :)
    Ma pusti koleginicu, ne zna on akako treba sa patkama :D

20. Хехехех, око 1 данас се враћа капитен! :) Не могу више са овим Паблом, постао је неподношљив.

ne zna ona kako treba sa patkama

Она је ДЕ-БИЛ. :)) Квактард!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.