Па уложио сам жалбу, са овог буразеровог профила, да ми се смањи. Каизен ми смањио. После месец дана би изгубио вољу да се враћам уопште. То ти је као да одеш на годишњи месец дана, па као треба опет да кренеш да радиш.. :)
Jutro Čo, jutro buxno...
Upao sam samo da napravim poster za onaj konjkurs i da vam se javim, bućnem nogice u jezerce, pa me opet teraju da radim
KVeeeeeK
Јао па размазићете Квакснетину :) Помислиће да игра битну карику у језерцету :п Јутро Џонџула квак брате! Људови, кад ће више ово лепо време, па да можемо да организујемо кошутњаКе?! :)
Neki štiljro da bacimo jer patke mnogo vole roštilj
Баш то. Патке воле кад једу друге животиње! Ал' ме је неко исхејтовао, 10 минуса у рекордном року хахахаха. Ал' нећу да пријављујем јер ће модератори да кажу да нема ништа стандардно.
Ал' озбиљно, ја сам за штиљро у неко скорије време. Типа тамо почетком априла, ваљда ће се поправити време до тад мајка му стара.
Отворила се пекара у шуми и створио се огроман ред испред ујутру.
Зека к'о зека, трчи да упадне преко реда и таман стигне до врата кад се окрене меда и зуне га шапом, овај одлети 20 метара назад.
Устаје зека, помало изнервиран, али креће опет. Опет исто, стигне до врата, али се меда опет окрене и овај пут га ногом изује 5 пута јаче, овај одлети 50 метара назад.
Устаје зека, сав крвав, изубијан, креће трећи пут. Опет исто, стигне до врата, меда се окрене и овај пут га ишутира, узме и баци 100 метара назад.
Зека устане, сав крвав, не види му се фаца колико га је овај убиЈо од батина, окрене се ка маси и каже: Е САД ЋУ КУРАЦ ДА ВАМ ОТВОРИМ ПЕКАРУ!!!
Модификована квак верзија вица каже да је у том тренутку патка дошла и рекла зеко не серуцкај, то је МОЈА ПЕКАРА!!!
Eh sad kad pomenu to, prvo je pao ban na 30 dana, pa je smanjen na 5?
Па уложио сам жалбу, са овог буразеровог профила, да ми се смањи. Каизен ми смањио. После месец дана би изгубио вољу да се враћам уопште. То ти је као да одеш на годишњи месец дана, па као треба опет да кренеш да радиш.. :)
Ćuti, dobro si prošao :)
A vala jedva čekam da se vratiš u svom stilu, nekako sam te navikla sa onog profila :)
Uuuu ala će da pršte somovi kada se vratiš :))) Jedva čekam :)
Ja se nešto razmišljam da li da puštam sad ili kasnije. Ma ipak ću kada dođem kući s' posla :)
I juče sam onog izbacila posle dva dana pauze.
Jutro.
И ја једва чекам веруј ми. :) Нисам пуштао ништа док сам био банован, само једну ЕПИК ГЛУПОСТ :) Па ћу полако да кренем у старом стилу :)
Јутро Чо :)
Jutro Čo :)
I meni nedostaje Kvaksnetina.... :)
Jutro Čo, jutro buxno...
Upao sam samo da napravim poster za onaj konjkurs i da vam se javim, bućnem nogice u jezerce, pa me opet teraju da radim
KVeeeeeK
hahahahha Đoni, kakav si ti lik sa tim slonom ;)))))
Јао па размазићете Квакснетину :) Помислиће да игра битну карику у језерцету :п Јутро Џонџула квак брате! Људови, кад ће више ово лепо време, па да можемо да организујемо кошутњаКе?! :)
Ma ima -Konjkurs za najglupši poster- i ja se takmičim da osvojim tu laskavu nagradu.
Neki štiljro da bacimo jer patke mnogo vole roštilj
Mmmm roštilj? Ko je rek'o roštilj? :)
Баш то. Патке воле кад једу друге животиње! Ал' ме је неко исхејтовао, 10 минуса у рекордном року хахахаха. Ал' нећу да пријављујем јер ће модератори да кажу да нема ништа стандардно.
Ал' озбиљно, ја сам за штиљро у неко скорије време. Типа тамо почетком априла, ваљда ће се поправити време до тад мајка му стара.
Moderatori. Kako mi se smučio taj naziv. I ta struka! Molim ih već duže vreme da mi obrišu poster i nećedu!
Inače, može roštiljanje al' bez roštiljanja! ;)
Модератори - Просератори :п (Молим их да ме не банују, ако читају, ово је спрдња лооололо)
А квакав ти је то роштиЊ без роштиЊања? :)))
Đoni, odlično je slonče! Jutro Čo i Buksna. Pa ne možemo te razmaziti, dobar si nam kapiten. Ponosni smo.
Отворила се пекара у шуми и створио се огроман ред испред ујутру.
Зека к'о зека, трчи да упадне преко реда и таман стигне до врата кад се окрене меда и зуне га шапом, овај одлети 20 метара назад.
Устаје зека, помало изнервиран, али креће опет. Опет исто, стигне до врата, али се меда опет окрене и овај пут га ногом изује 5 пута јаче, овај одлети 50 метара назад.
Устаје зека, сав крвав, изубијан, креће трећи пут. Опет исто, стигне до врата, меда се окрене и овај пут га ишутира, узме и баци 100 метара назад.
Зека устане, сав крвав, не види му се фаца колико га је овај убиЈо од батина, окрене се ка маси и каже: Е САД ЋУ КУРАЦ ДА ВАМ ОТВОРИМ ПЕКАРУ!!!
Модификована квак верзија вица каже да је у том тренутку патка дошла и рекла зеко не серуцкај, то је МОЈА ПЕКАРА!!!
Зашто сам написао ово, не знам, али нека стоји.
Поносан сам и ја на моје патке! :понос:
Ал' да не буде оно ко о поносу, тај по носу. Квакав данас неискуству.