kreneš da muvaš ribu - da skupiš hrabrost oboriš par piva - priđeš ribi i kreneš priču - smuvaš ribu i privedeš gajbi - taman kreneš da radiš, pivo proradi - od naduvene bešike padne ćuna, izduva se ko dušica - ti odeš da zviždiš, kad se vratiš riba otišla - domino efekat: ako oboriš previše piva, oboriš i ćunu :)
meni je skroz dobro, ne plašim se banovanja, mogu da lupam šta hoću, niko mi ne briše postove, niko me ne hejtuje tek da bi nešto rekao, a mogu gomili ljudi da kažem da su patke i još zbog toga budu zadovoljni :) kvakvakvakva
Ја сам хтео да предложим скалпел, ал' реко нећу да се изквакирам!
Ja ipak definisah večerašnji utisak sa proslave rođendana druga zelenaša.
Da se Jezivi pita, on bi proterao autobus tuda. :)
http://content7.flixster.com/photo/11/30/76/11307649_gal.jpg
kreneš da muvaš ribu - da skupiš hrabrost oboriš par piva - priđeš ribi i kreneš priču - smuvaš ribu i privedeš gajbi - taman kreneš da radiš, pivo proradi - od naduvene bešike padne ćuna, izduva se ko dušica - ti odeš da zviždiš, kad se vratiš riba otišla - domino efekat: ako oboriš previše piva, oboriš i ćunu :)
Nije to lose kao sto izgleda :)
Koji ste ludaci :D
Domino efekat? Ne znam sta je to, ali svaki dan ja perem sudove dok zena gleda seriju.
Hahahahaha ovo je najbolja javna tema ikad! Pvt se ne računa. :)
Ja definisah domino efekat pre neki dan, ali ovo je još bolje :D
Ова тема јебе па растура. КВАК
meni je skroz dobro, ne plašim se banovanja, mogu da lupam šta hoću, niko mi ne briše postove, niko me ne hejtuje tek da bi nešto rekao, a mogu gomili ljudi da kažem da su patke i još zbog toga budu zadovoljni :) kvakvakvakva
Kvaaakvakvakvakvakvakvakva!
Još shvate kao kompliment kad im kažeš da su pametni kao patka!
Sad sam se zabagovao. Prebacio sam se na temu: Odliv mozgova. Jebem ti.
Mogu i da kažem da su mi sve patke ovde drage, a da ne budem pogrešno shvaćen...
Mislim, valjda nisam pogrešno shvaćen?
kvak, opet ja, ko zna koliko ću biti ovde :D
Ne osim ako nećeš da budeš.
Agi, naši smo, to je sasvim okej! :)))
Agi, da se nisi ti to nama autovo :)))
Lupih dva puta slučajno. Nešto mi gnjavi Vukajlija u večernjim satima.
A to što kažeš, Staklena, naši smo. Mada ipak, ja čekam iza ponoći da budem "crnka" u sendviču :D
ooooo, opet trsiš neke PRovke :)))