Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Pušten som od mene. :D

2. odoh da se komiram pre izlaska! pozdrav za sve patkaste vrednice!pratim vas :)

3. http://vukajlija.com/cigareta/316210
    eto i od mene, šibice me inspirisale :)

4. Promenila opet avatar...nekako mi ovaj leži jer sam se sa njim i registrovala ovde :)

5. Volim ove opisne defke. Splu bruse.

6. Ella, nešto sam imao da ti kažem, ali dok sam pročitao 100 strana od sinoć, izgubih misao, jbg :)

7. Ella, nešto sam imao da ti kažem, ali dok sam pročitao 100 strana od sinoć, izgubih misao, jbg :)

Hajde seti se PLIIIIIIIIIIIIIIZ :) Sad me je' to što ne znam o čOm se radi :D

8. A kFak, kakvo je sad ovo praćenje autora? O.o

9. Kao na jutjubu staklena, sve ti izađe na naslovnoj umesto odabranih :D

10. Setio sam se, hteo sam da ti čestitam na priznanju zasluga za patke (kako ovo zvuči, jbt).
    Ćao staklena, dobrodošla :)

11. Sad sam i formalno stalker :)))))
    Sad znam da nisam paranoik nego sam u pravu :)))))

12. Setio sam se, hteo sam da ti čestitam na priznanju zasluga za patke (kako ovo zvuči, jbt).

i ja isto :) ŠKK vam je to da sam ja sad lud? O.O

13. ŠKK vam je to da sam ja sad lud? O.O

Da li si svestan kako ovo meni sad zvuči :)))

14. Ta faaaala na čestitkama :)

15. Nisam a i iskreno me i ne zanima to, zanima me samo odgovor. :)

16. Паткице, гледам текму, али сам бацио једног сома, видите дал' ваља ичему. :)

17. Ću overim, al overi i ti mog. :D

18. Ću overim, al overi i ti mog. :D

hehehehe
    ja isto kažem :)

19. http://vukajlija.com/forum/teme/22147?strana=213#post_1130412
    Kvaksno, ajde baci pogled ovde, napisah svašta nešto pa da se ne ponavljam...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.