jewdja, ta ti je misterija odmah rešena, ovde na jezeru svaki novi član prvo ide na detaljno iščitavanje - kad te za 24 sata pročita deset ljudi neminovno idu plusevi...
Mhm, u tom grmu lezi prc. :) Okej ondak, odok sad da dizem malo gvozdje, u cilju zdravog duha...pa pozdrav celom jatu, i koji su tu, i koji lete okolo.
Moramo kapitenu da kažemo da ubaci Pekija na prvu stranu, a ti Peki mu kasnije reci šta u zagradi da stavi.
Ja neću biti tu idem na polufinale Čelendž Kupa, Partizan - AEK....biće ludnica
Drago mi je, bruce. :)
Zdravo, jewđo, prvi put te vidim. :)
On je više ovde od tebe Pekky, pogledaj članove 1. strane. :D
Hehe...heloo Pekky...ma nije hejtovao...nego junacki plusirao. :)
jewdja, ta ti je misterija odmah rešena, ovde na jezeru svaki novi član prvo ide na detaljno iščitavanje - kad te za 24 sata pročita deset ljudi neminovno idu plusevi...
Pa jeste duže na ovoj temi, ali ga nisam video u ostatku foruma il četu. :)) U svakom slučaju, pozz. :)
Pustih i ja soma. :D KVAK D POLIS!
Mhm, u tom grmu lezi prc. :) Okej ondak, odok sad da dizem malo gvozdje, u cilju zdravog duha...pa pozdrav celom jatu, i koji su tu, i koji lete okolo.
Jbt pa da l' mora svakog vikenda da bude oblacno? :-(
Meni svejedno kakvo je vreme napolju, ja ne izlazim.
http://downloadsoftwarestore.com/software_images/11/35/00053511/Hungry_Ducks_ScreenSaver-screenshot.jpg
Sto kvaktriks?
Moramo kapitenu da kažemo da ubaci Pekija na prvu stranu, a ti Peki mu kasnije reci šta u zagradi da stavi.
Ja neću biti tu idem na polufinale Čelendž Kupa, Partizan - AEK....biće ludnica
Došao deo radijacije iz Japana, imam da učim, a i kašljem i dalje.
Sad će od toga da prave goru frku ovde nego u Japanu što prave, samo da bi imali gde da skrenu priču
Ja ću se zvati "Turbo Patka". :)
Napomenite to kapitenu da se ne vraća nazad kad uđe ili ti Peki ako budeš tu reci mu. Kapiten je buxnetina
http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/6562193/U-Sovjetskoj-Rusiji-Definicije-prate-tebe.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Soviet-Russia
AHAHAHAHHAH :D
najbolje PVT da mu baciš, valjda će pročitati...
Opet ja sa somovima, ne znam šta mi sad odjednom.
111 definicija, dobra, kvaktrikse :)