А има и спрдње брда! :)
ah, da, zaboravio sam sprdnju :))))
He he, Ela, Bruce je to već odradio.
Ljudi, da vas podsetim da u praćenje stavite i naš zajednički nalog UKD, ukoliko već niste:
http://vukajlija.com/recnik/autori/51495
Dobro gura i ima sasvim dobar prosek :)
jbt, još malo će stići moj prosek :)
Аха, сада ми је јасније.
Shanzamm jesi li to lepio grb u Paint-u? Pitam zbog tih ružnih belih kvadratića iza ;)
Mislim da mi je najjača fora bila ona španska serija sa Agijem i Đonijem... još uvek se smejem kad se setim :)
I moj :DDD
hahahahhaa sinoć sam se toga setila kada sam legla da spavam i zahvaljujući njima zaspala sa osmehom na licu :)
Svima je tako. :D
Мени је било баш драго што су се нашли. :) Замисли брате, врх! Дај јел' знам ја некога? лолол
Mene ovde niko ne zna. :/
Ja to, desni klik, uredi, ubaci, izaberem, naštelujem i vuala!! :) Aj ti ispravi ako misliš da treba? Ja sam nub! :D
Razmisli malo, od ovoliko 'iljada članova, moraš nekoga znati, ali to što smo se Đoni i ja našli među patkama, to je neponovljivo :)
Ali pazi koja slučajnost da se od cele Vuke, njih dvojica baš u istoj temi našli :)
ja mogu da vam dam link do mog sajta, ali sumnjam da me znate...
patke,živeli,otvorila vops,savila plekče i još malo pa van!
Ispraviću naravno :) Samo postavi čistu sliku sad :)
Kvakni ga!
Verovatnoća kaže da će od svake 24 osobe u istom društvu dve imati rođendan istog dana.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
А има и спрдње брда! :)
ah, da, zaboravio sam sprdnju :))))
He he, Ela, Bruce je to već odradio.
Ljudi, da vas podsetim da u praćenje stavite i naš zajednički nalog UKD, ukoliko već niste:
http://vukajlija.com/recnik/autori/51495
Dobro gura i ima sasvim dobar prosek :)
jbt, još malo će stići moj prosek :)
Аха, сада ми је јасније.
Shanzamm jesi li to lepio grb u Paint-u? Pitam zbog tih ružnih belih kvadratića iza ;)
Mislim da mi je najjača fora bila ona španska serija sa Agijem i Đonijem... još uvek se smejem kad se setim :)
I moj :DDD
hahahahhaa sinoć sam se toga setila kada sam legla da spavam i zahvaljujući njima zaspala sa osmehom na licu :)
Svima je tako. :D
Мени је било баш драго што су се нашли. :) Замисли брате, врх! Дај јел' знам ја некога? лолол
Mene ovde niko ne zna. :/
Ja to, desni klik, uredi, ubaci, izaberem, naštelujem i vuala!! :)
Aj ti ispravi ako misliš da treba? Ja sam nub! :D
Razmisli malo, od ovoliko 'iljada članova, moraš nekoga znati, ali to što smo se Đoni i ja našli među patkama, to je neponovljivo :)
Ali pazi koja slučajnost da se od cele Vuke, njih dvojica baš u istoj temi našli :)
ja mogu da vam dam link do mog sajta, ali sumnjam da me znate...
patke,živeli,otvorila vops,savila plekče i još malo pa van!
Ispraviću naravno :) Samo postavi čistu sliku sad :)
Kvakni ga!
Verovatnoća kaže da će od svake 24 osobe u istom društvu dve imati rođendan istog dana.