Kvaksonska loža - Moćne patke

1. А има и спрдње брда! :)

2. ah, da, zaboravio sam sprdnju :))))

3. He he, Ela, Bruce je to već odradio.

Ljudi, da vas podsetim da u praćenje stavite i naš zajednički nalog UKD, ukoliko već niste:

http://vukajlija.com/recnik/autori/51495

Dobro gura i ima sasvim dobar prosek :)

4. jbt, još malo će stići moj prosek :)

5. Аха, сада ми је јасније.

6. Shanzamm jesi li to lepio grb u Paint-u? Pitam zbog tih ružnih belih kvadratića iza ;)

7. Mislim da mi je najjača fora bila ona španska serija sa Agijem i Đonijem... još uvek se smejem kad se setim :)

8. jbt, još malo će stići moj prosek :)

I moj :DDD

9. Mislim da mi je najjača fora bila ona španska serija sa Agijem i Đonijem... još uvek se smejem kad se setim :)

hahahahhaa sinoć sam se toga setila kada sam legla da spavam i zahvaljujući njima zaspala sa osmehom na licu :)

10. Mislim da mi je najjača fora bila ona španska serija sa Agijem i Đonijem... još uvek se smejem kad se setim :)

Svima je tako. :D

11. Мени је било баш драго што су се нашли. :) Замисли брате, врх! Дај јел' знам ја некога? лолол

12. Mene ovde niko ne zna. :/

13. Shanzamm jesi li to lepio grb u Paint-u? Pitam zbog tih ružnih belih kvadratića iza ;)

Ja to, desni klik, uredi, ubaci, izaberem, naštelujem i vuala!! :)
    Aj ti ispravi ako misliš da treba? Ja sam nub! :D

14. Razmisli malo, od ovoliko 'iljada članova, moraš nekoga znati, ali to što smo se Đoni i ja našli među patkama, to je neponovljivo :)

15. Мени је било баш драго што су се нашли. :) Замисли брате, врх!

Ali pazi koja slučajnost da se od cele Vuke, njih dvojica baš u istoj temi našli :)

16. ja mogu da vam dam link do mog sajta, ali sumnjam da me znate...

17. patke,živeli,otvorila vops,savila plekče i još malo pa van!

18. Aj ti ispravi ako misliš da treba? Ja sam nub! :D

Ispraviću naravno :) Samo postavi čistu sliku sad :)

19. ja mogu da vam dam link do mog sajta, ali sumnjam da me znate...

Kvakni ga!

20. Verovatnoća kaže da će od svake 24 osobe u istom društvu dve imati rođendan istog dana.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.