Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Разочаран у свој патка сквод, приморан сам да напустим луду дружину. Бићу ту из покрајка, али улогу капитена остављам некоме ко је вољан и спреман да истраје у овом болном периоду за патке. Враћам се у Буксна воде.
buaxaxaxaxaxax Buks, ne palamudi života ti :DDDD
Буксна је једина права љубав у мом животу. Морао сам да јој се вратим. Патка сквод ће разумети сигуран сам.
Буксна паткамуди, чисто да допринесем комшијама. :)
Шта се догодило, шкк?! Ко шта напушта? Шта се дешаква?
Не напуштам, него привремено се враћам буксни. :)
Ту сам ја и даље, само мало ређе.
А шта би одједаред?
Kvaak, jedva sam proplivao kroz sve što ste otkvakali od sinoć!
Молим и други пут. :) Него ја мислим да нема нико гори од мене, 90 дефки и ниједна одабрана. :)
Uteši se, ja imam 154 i nijednu odabranu, a samo dve predložene...
Ништа одређено. Мало сам буксна, мало патка. :)
Doduše, 284 sam po bodovima...
Ček, ček, ovaj deo ni ja sad ne razumem... :-/
Oooooo Bruce, šta ima kod VI? ;)
hehe onda sam ja pačiji izrod ;))))
a ja sam na Vuki od oktobra 2009...
Evo jurim neke papire da prevedem svoje jezero u trajno vlasništvo... ubiše me sa papirologijom...
Pa ti si Kvaksna tako da slobodno stavi sliku buxne, jer to nije buksna nego kvaksna, ma kako to sve zbunjujuće zvučalo
E pa ja imam definiciju u kojoj se spominju patke OLEEEEEEE
http://vukajlija.com/skidanje-patke/273030
A Ela ubija. Dobrih prvih 14 defki.
ja sam dugo mislio da je nečiji dupli... posle vidim da je jedinstvena patka :)
Pa š'a ja znam....ja se javljam samo kad imam šta dobro da kažem, ne volim da smaram defkama...
Bruce, za mene si mislio da je dupli nalog?