Kvaksonska loža - Moćne patke

1. E pa ja imam definiciju u kojoj se spominju patke OLEEEEEEE
    http://vukajlija.com/skidanje-patke/273030

Ja sam patke definisao na 6. strani Patke junajteda, poklanjam to našem Patkstvu.

2. Bruce, za mene si mislio da je dupli nalog?

za tebe, nego, druga defka pa u odabrane - to je direktno upućivalo na rodbinske veze sa modovima :))

posle sam promenio mišljenje...

3. za tebe, nego, druga defka pa u odabrane - to je direktno upućivalo na rodbinske veze sa modovima :))

hahahaha ma kakve veze. Čitam ja Vuku kad-kad 2 godine unazad, ali mi nikada nije palo na pamet ranije da se registrujem.
    Nego, nisam ja ni znala kako defke dođu u odabrane. Četiri dana je stajala i dogurala jedva do 60 pluseva, a onda dok sam se jednog dana vratila kući s' posla, ona dogurala do nekih 380.. :) Nisam ni znala šta me snašlo :)

4. čini mi se da sam video kad si tamo negde postavila pitanje šta su ti uradili sa defkom preko noći :)))
    ja se sećam i vremena kad se birala defka dana, i tada su moje dobijale poene tek sutra :)
    nešto vidim da me Straja gotivi, prvo mi je defku podržao kao novu, a sad je ponovo gura kao staru - možebitno da ću i ja dobiti status oskarovca...

5. Pa š'a ja znam....ja se javljam samo kad imam šta dobro da kažem, ne volim da smaram defkama...

Pa ja malo smaram ponekad sa defkama i ne javljam se samo kada bi nešto dobro imao da kažem jer bi onda imao dve defke ;D

A i ja sam pomislio da si nečiji dupli zbog veoma brzog snalaženja al' onda sam pomislio da si možda jednostavno čitala sajt pre nego što si se registrovala i to je to.

6. ja smaram često, ali mi dobre duše moderatorske to ne uzmu za zlo nego mi diskretno pomažu u oslobađanju od stresa brisanjem tih smorova :)

7. Ma ja kad god mi neka glupost padne na pamet, bacim defku. Ko ga jebe. Često ispadne relativno OK.
    Jao Derbi za četiri i po sata ODLEPIĆU. ODKVAKNUĆU.

8. Ја сам мислила да је Буксница дупли. А исто тако сам мислила да је ЏониБеКа млађи, кад оно... :Д

9. A ja sam bio jako lepa beba, samo su me zamenili u porodilištu...

Mislim da sam u ovom društvu najmator :)

10. Ma i ja sam matora patka

11. Nisi kao ja, ja sam Titu dvaput nosio štafetu, a išao sam i na radnu akciju :)
    Toliko sam mator da pamtim kad je Gadafi imao zategnuto lice :))
    Toliko sam mator da pamtim kad je kugla sladoleda bila 10 para, a u kesicama prodavali po pet sličica :)))
    Toliko sam mator da se sećam kad je srpski fudbal bio uspešniji od ostalih sportova :))))

12. heheheheheh matorci jedni :PPPP

13. Ела прешла си ме по ранку, честитам :)

14. Шта је урадио лудак?

15. pokušavam da ustanovim, ali mora da su ti komentari obrisani...

16. Разлог је позивање на брутално насиље, е јебемлига кваксно, до данас си све лепо радио и онда засро скроз.

17. На форуму, Звезда - ПАртизан.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.