Prekršiću svoju reč zbog vas i da svima razjasnim svoj postupak i odlazak, vodim večitu svađu u školi, na treningu i u sopstvenoj kući sa svojim bližnjima, pokušao sam da na što lakši i brži način rešim i ovu svađu jer stvarno nemam više živaca da se raspravljam sa ljudima koji ne bi malo i porazmislili da nije sve bajno kako se njima čini ( možda ispadam dojkara jer govorim kao pizda o svojim problemima i boli me patkan) samo što izgleda niko ne primećuje da menjam raspoloženje u svakoj nanosekundi, odlazim jer vidim da svi vole da se svađaju i misle da je to zanimljivo što ja dalje ne mogu podneti, odlazim ne samo do završetka prijemnog nego ZAUVEK, žalim što zbog mene sad se drugi nerviraju i povlače, ne trebaju i baš me briga za članstvo ili da me neko hejtuje ili da me vređa, možete povući svoje praćenje mene da vam ne stoji govno da pratite, sve najbolje i živi bili 1000 godina.
Kvaktrikse, ostaješ na mojoj listi za praćenje. Cenim tvoje defke i tvoje društvo i puca mi kurac za one ljude čiji nerazrešeni problemi u odrastanju uzrokuju njihovo loše ponašanje. Od danas ignorišem svaki komentar onih koji nisu patke.
možete povući svoje praćenje mene da vam ne stoji govno da pratite
govna nisu nikad bila na ovoj temi - ne zajebavaj...
EDIT: sad videh grešku, neka govna ipak jesu bila na ovoj temi...
Kvaktaro, tema nam je bila zaključana neko vreme. Možeš se informisati par strana unazad (uočiti pauzu), ili pogledati temu "Prijaviti autore koji vređaju i spemuju".
Kvaktrise, takođe ću nastaviti da te pratim, jer su tvoje definicije jako zanimljive. Želim ti sreću na prijemnom, a ovde uvek možeš kvaknuti. Nisam za to da budeš isključen, jer si odavno popatkanjen. Ubedljivo si najmlađi, drag si nam, hteo si najbolje i spremni smo da istrpimo. Nadam se da govorim u ime većine :)
Kvaktrise, takođe ću nastaviti da te pratim, jer su tvoje definicije jako zanimljive. Želim ti sreću na prijemnom, a ovde uvek možeš kvaknuti. Nisam za to da budeš isključen, jer si odavno popatkanjen. Ubedljivo si najmlađi, drag si nam, hteo si najbolje i spremni smo da istrpimo. Nadam se da govorim u ime većine :)
+1
Da se ne ponavljam, jer je Agi rekao sve ono što i ja mislim!!!
Obzirom da sam izglasan u Savet, moj stav je sledeći: nijedna patka ne sme da trpi posledice odbrane jezerca, bez obzira na način. Ja nastavljam da pratim sve patke. Što se tiče jebača, nadalje poštujem samo Caru - on je uvek bio to što jeste, a nije bio šatrojeb kao ostali.
Ovo je moj stav u vezi Kvaktriksa - kako rekoh na 295 strani...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Prekršiću svoju reč zbog vas i da svima razjasnim svoj postupak i odlazak, vodim večitu svađu u školi, na treningu i u sopstvenoj kući sa svojim bližnjima, pokušao sam da na što lakši i brži način rešim i ovu svađu jer stvarno nemam više živaca da se raspravljam sa ljudima koji ne bi malo i porazmislili da nije sve bajno kako se njima čini ( možda ispadam dojkara jer govorim kao pizda o svojim problemima i boli me patkan) samo što izgleda niko ne primećuje da menjam raspoloženje u svakoj nanosekundi, odlazim jer vidim da svi vole da se svađaju i misle da je to zanimljivo što ja dalje ne mogu podneti, odlazim ne samo do završetka prijemnog nego ZAUVEK, žalim što zbog mene sad se drugi nerviraju i povlače, ne trebaju i baš me briga za članstvo ili da me neko hejtuje ili da me vređa, možete povući svoje praćenje mene da vam ne stoji govno da pratite, sve najbolje i živi bili 1000 godina.
Iskreno, Matriks.
Samo Vam kažem da neće biti lako, ja želim sve NAJBOLJE ALI TO KOŠTA!!!
MIR IMA CENU I ŽRTVE SU NEOPHODNE!
ШТА КОЈИ КУРАЦ? Који је вама, бре, људи?!
MATRISKE LJUBAWI NE IDI :)))
MIR IMA CENU PATKE MOJE
Е, са'ћу да ти излупам плусова има да пршти!!! СА'ЋЕШ ДА ВИШ ЦАРИМИРЕ!!!!!!!!
Kvaktrikse, ostaješ na mojoj listi za praćenje. Cenim tvoje defke i tvoje društvo i puca mi kurac za one ljude čiji nerazrešeni problemi u odrastanju uzrokuju njihovo loše ponašanje. Od danas ignorišem svaki komentar onih koji nisu patke.
govna nisu nikad bila na ovoj temi - ne zajebavaj...
EDIT: sad videh grešku, neka govna ipak jesu bila na ovoj temi...
Kvaktaro, tema nam je bila zaključana neko vreme. Možeš se informisati par strana unazad (uočiti pauzu), ili pogledati temu "Prijaviti autore koji vređaju i spemuju".
Знам, све знам.
Ovako i treba biti, naravno, samo u okviru ove teme.
Брусе, видим по овим твојим постовима да те боли гуза. Идући пут је подмажи нечим.
+1
Da se ne ponavljam, jer je Agi rekao sve ono što i ja mislim!!!
Ovo je moj stav u vezi Kvaktriksa - kako rekoh na 295 strani...
Agi, naravno da tako i mislim.
Јогурте, а бијо си тако кууууљ!!!
Иначе, не бих ја МАтрикса дирала. Још је зелен. :)
Drago mi je da smo se oko toga složili. Voleo bih da znam šta ostali misle, zanima me šta bi Đoni imao da kaže, ali i Kvaksna.
Sada vas moram napuštati, imam posla (možda opet odem i u bioskop), a večeras ćemo da puštamo somove i uživamo plivajući leđno, kao i prethodnih dana.
Agi, lepo se provedi u bioskopu i pozdravi je od nas :))) idem i ja na neko vreme da ohladim glavudžu.
Agi, prijatno vam bilo "gledaje filma" ;)))
BTW Đoni se izjasnio da vraćamo Kvaktriksa u jezero, jer dobar je to klinac.
Auuuu, šta se sve izdešavalo za samo par sati. o.O