Kvaksonska loža - Moćne patke

1. KVA KVA KVA KVA KVA
    Još jedan legendaran crtać

2. aha,aha,obožavam ga!:)

3. po internetima

hehehe i ja uvek govorim internetIMA :))

4. patku hmm patku po mišku...pod mišku?

Kvaku noć Ela i lepo spavaj sa patkom pod miškom KVAK.

Evo i Marya izmislila novu reč Kvaku noć.

Ne damo se Staklena.
    Patke će da uzvrate udarac.
    Napuštam vas i ja. Idem sa mojim Crno belim Patkama na piće da proslavimo pobedu, a vi kvakćitie lepo po Vukajliji pa ću vam se opet pridružiti kad se vratim.
    KVAK

5. Kvaku noć patkOvi moji...eto me sutra ujutru na poslu, pa ponovo lupkamo krilcima po tastaturi :)

Tu tuu pa paa

6. Taman posle kad dođem da pogledam ove crtaće što je Marya okačila. Do patke su.

7. kvaku noć i vama, Johnny lepo se provedi :) Čestitao bih vam , ali je to gej :)

8. ovo poslednje je crtać,a prethodna dva najbitniji momenti patka dače,videću da iskopam još omiljenih!kvak,kvak!

9. Kvaka noć kvakutavoj družini! Kvakofon, pa nisam bila tu...

10. kvak kvak
    reče patka patku -Poljubi me, patku, u guzicu slatku :)

11. Auroro, negde pročitah na forumu za tebe da si pravnik. Kako ti, kao stručno lice, ocenjuješ ova ponižavanja pačeće vrste?
    http://s-ak.buzzfed.com/static/imagebuzz/web02/2010/4/19/20/silly-duck-11772-1271722022-49.jpg
    Imamo li osnova da ih tužimo?

12. Klasična rasna, verka i nacionalna diskriminacija i širenje istih!

13. Ja bih sve to u zatvor, da odsluže svoju KVAznu!

14. Ima tu kvaka 22, moramo prvo tražiti da nas priznaju kao ravnopravnu manjinu.
    PAKRDA ZA PATKE!

15. Znala sam da će neka KVAKa da zajebava! :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.