Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Добро вече комшије, је л' иде пачији речник? :)

2. KVAAAAAAK....paĆići, ima li vas?
    Bruce, opet mobinguju na poslu, a? ;)

3. Здраво комшинице. :)

4. Jel sam ja patka?

5. Могуће луди, могуће. :)

6. Ohohoho Matriks, pa gde si ti?
    Što se budiš tako rano?

7. Mozda luda patka!?

8. Кући сам Ела, не могу да спавам, већ 5 месец нисам се наспавао к'о човек, луди ако ниси ниједна друга живуљка онда си патка, иначе ја сам комша пандан. :)

9. Veliko KVAK svima za lep dan!

A sad uz jutarnju kaficu, da vi'm šta ste kvaktali i patkmetovali juče.

10. Agiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jutro :)
    Upravo sam i ja skuvala 2in1 na posletu ;)
    Šta ima kod tebe patak Agi?

11. Dobro jutro... kod mene je stvarno mobing najgore vrste... pustili me da se logujem na jednom računaru, ja odem do druge kancelarije, a oni zaključali onu prvu - ne mogu da pristupim računaru, a ne mogu ponovo da se logujem :)

hvala za komentare na kvakfiniciju :)

12. hvala za komentare na kvakfiniciju :)

pa kako! :)

13. Htedoh reći "pa kVako" :)))

14. Šta ima kod tebe patak Agi?

Glumim humanitarnu patku i šaljem sms za pomoć Japanu. Jutros se vozih njihovim onim busom i nešto me taklo.

A pripremam se i ja psihički za mobing koji sledi, pristižu šefovi... kFak!

15. Едитуј пост Ела, имаш скроз десно да ти се појави оловкица :)

16. Pola godine kvakćem kvako mi je najgora defka ona koja nema komentare. Jbg. ako ne valja, kažeš: Konju jedan nepotkovani, ovo ti je glupo. Ako valja, kažeš bilo šta, ali kad si indiferentan...

Zato se uvek oduševim kad dobijem kvakmentar :)

UBR: Ella, kad ti planiraš da nas počastiš nekim novim šarančićem? Već tri dana stoji na 14 komada.

17. Jutros se vozih njihovim onim busom i nešto me taklo.

Jooooj znam, svaki put kada uđem u njihovu 26icu ili 17icu, iznad srednjih vrata pročitam "Donation from people of Japan" pa me nešto dirne...

18. Mrzim sam sebe što ovog lika reklamiram, ali stvarno mi naša humanitarna pomoć Japanu liči na tu defku. Nekarakteristično za njega, ubo je pravu stvar!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.