Иначе, кад сте код Кинеза, ја сам преко годину дана сарађивала са њима и буквално умирала сваки пут. Али су веома мирољубиви и радознали и допали су ми се. На страну њихов чудан мирис, да не кажем смрадомирис. :)
Aj probaću nekako da snimim, makar zvuk. Mnogo je smešno. Upaliću recording i staviću telefon na sto.
Ako lepo snimi napraviću klip za Tjub, ali ću morati prvo da isečem neke delove......komplikovano. Ipak neću :D
Зајеби Јутјуб, ја ћу то одрадити ако хоћеш али да снимиш обавезно. :)
Добро, нешто ми се чини као да ће одједном наступити неки устанак. Чуо сам да се организују неке нове групице на квакруму. Повучени блискошћу и фамилијарношћу које ми имамо овде, остали су решени да нађу неке своје. Ја им овде кажем, ПАТКЕ НЕЋЕТЕ СЈЕБАТИ ДОК ЊИХОВИ СЛЕДБЕНИЦИ Квакћу на квакруму. Квакздравље!
Добро, нешто ми се чини као да ће одједном наступити неки устанак. Чуо сам да се организују неке нове групице на квакруму. Повучени блискошћу и фамилијарношћу које ми имамо овде, остали су решени да нађу неке своје. Ја им овде кажем, ПАТКЕ НЕЋЕТЕ СЈЕБАТИ ДОК ЊИХОВИ СЛЕДБЕНИЦИ Квакћу на квакруму. Квакздравље!
Леп говор али ништа од тога, ево ја ПАТАН (пандан-патка) осигуравам да панде и оркани немају нимало интересовања за било какав напад, ми смо мирољубиви и ником се не замерамо, арчери можда мада нису активни. :)
Džafto, šta si to postavila? Ja ovde na poslu ne mogu da otvorim... :(
Đoni, samo nemoj da nam se vratiš sa kosim očima kad te molim :))))
Алфреда Џонатана Кваку :)
Иначе, кад сте код Кинеза, ја сам преко годину дана сарађивала са њима и буквално умирала сваки пут. Али су веома мирољубиви и радознали и допали су ми се. На страну њихов чудан мирис, да не кажем смрадомирис. :)
Ako lepo snimi napraviću klip za Tjub, ali ću morati prvo da isečem neke delove......komplikovano. Ipak neću :D
Зајеби Јутјуб, ја ћу то одрадити ако хоћеш али да снимиш обавезно. :)
Ako čujemo da si rekao KVAK za vreme sastanka, onda smo rešili pitanje božanstva kojem se priklanjamo.
kvakvakva tačno smo postali sekta ;))))
'Де сте патке, стиг'о капитен. Мораћу да вам откријем сад кад сам банован мој принцип квакснетине.
Мало сам Букснетина - Да би рекламирао вутрицу и чари која она доноси
Мало сам Квакснетина - Да би објаснио људима да смо МИ ТА ЕКИПА КОЈА ЈЕБЕ!
Сад ваљда знате.. Е, да, спремам слику има да буде квактастична.
То Квакснетино, само да знаш, имаш пар сомова и шарана да погледаш, све је прва лига и честитам на одабраној. :)
Jooooooooooooooj to mi reci! :DDD
Ah da, pa dobro ti jutro... :)
Ella84 = ПатакБаба :)
Захваљујем, било је време. :)
То ћу све са мог профила, кад истекне бан. Јел било неких проблема? Чуо сам да су долазили галебови и курчили се нешто?
Čestitke i od mene za odabranu!
A galebove smo iskvaksavijali, bez brige.
Кад сам се улоговао пре сат времена био сам 719, а сад сам 707. :)
Ja od jutros napredovao 40-ak pačijih koraka. Doduše, sada će to sve sporije ići :)
Захваљујем! :)
Ček, ček, kak'i galebovi? Ja sam neobaveštena kao Koštunica....
Леп говор али ништа од тога, ево ја ПАТАН (пандан-патка) осигуравам да панде и оркани немају нимало интересовања за било какав напад, ми смо мирољубиви и ником се не замерамо, арчери можда мада нису активни. :)
Koji god... uljezi, neće nas sjebati, kao što Kvaksna reče.
I dalje ne razumem... :( Jesam li ja nešto propustila ovde?
Ниси једина :/