U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ahhh još 4 sata :) nja nja nja nja nja :D
Pa naravno da ću da pratim fabulu radnje kad ste mnogo pametne patke pa ima tu šta da se pročita ;D
Jutro Džaftaro, baš mi se sviđa tvoja Avatar-Patka.
Ako napišem samo patka ispašće da imaš patku koja mi se sviđa :D
Од колико радиш? Шта радиш? Како то, квакамакафон? :Д
Да, то је патак Џони. :)
Моја патка је секси. Свиђа ти се моја ПАТКА! Јохохохохо :)))
Džafto, radim u vodovodu, ja sam ti državna patka. :) Zvanično radno vreme je od 6 do 14, ali.....dolazimo od 7 i radimo dokle hoćemo, uglavnom do 12:30, 13:00, 13:30 :)
Klizno radno vreme :D
hehehe Džax patka ti je savršena :D
Misliš ovo
Е сад сам и ја поквакачен али сам пандан патка, нова и посебна врста. Још увек не бих да квакам, чекам да се сетим нечега између. :)
hehehehe imaš divnu patku Džaf
Где, можда ми шурујуеш са ћалетом, старим патканом? :)))
ЈУХУ! Знала сам да ће сви да отпатканишу на мене! Овај, њу, њу! :)))
Ma pandani su naši prirodni prijatelji tako da mo'š ti i pandan da budeš a mo'š i u patku da se pretvoriš, a mo'š i da budeš pandan-patka....sada sam se i ja zbunio.....
Ма није то сад што ја желим, него ми реч патка свуда улеће и још ме ви такорећи усвојили па ето, пандан-патка, само још сам без перја, аватар не мењам због кулоће, јесу патке кул а нема ниједна патка на ову фору сликана. :)
Imam sastanak opet sa onim Kinezima od juče. Sad ću da umrem od smeha.
MATRIKS PATAN!
evo jedno šaranče sveže od mene...
Је л' би могао неког да наговориш да сними разговор и ми патке би да се смејемо? Брус, може, ја гледам да ли да пустим још једног сома или да чекам подне. :)
Na reonu Čukarica 2, u Železniku.
Ма, патканишеш ме? :))) Мислим, ћале је у Делиградској али ја сам у Железнику. Ихихихикваихихихи :)
http://www.youtube.com/watch?v=xtoVoA5HXHQ
Aj probaću nekako da snimim, makar zvuk. Mnogo je smešno. Upaliću recording i staviću telefon na sto.
Ako lepo snimi napraviću klip za Tjub, ali ću morati prvo da isečem neke delove......komplikovano. Ipak neću :D
KVAK