Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Evo još jedan somić, mada je moguće da nešto slično već postoji.

I Marya, sami plivamo večeras :)

2. jezero je naše,buahahaha!

3. Ja volim kada je gužva, ali sada mogu da plivam leđno, bez da se bojim da ću na nekoga da naletim. Ne podmeći se na kvarno. Kvak!

4. da,da,ja pustih nekog glupog somića.odmah odavde izašao.

5. ево и од мене један недорађен...

6. Misliš na šoferku? Hmmm... a pošto si ti zakopčana do grla, šta misliš da dodam na svoju "studentkinje Megatrenda"? Manje njih ću uvrediti, a i za "Megice" me baš briga ako se uvrede :P

7. Agi, nemoj Megu da trpaš, ima mnogo sličnih - evo ja sam, na primer, na Educoonsu :)

8. Bruce, odlična. Tvoje defke su vanvremenske, svaka fenomenalna :)

9. ne,već je obrisaše,bilo buahahahha.retko mi brišu defke,ali ova je zaslužila,iživljatorska,nebitna.šoferku volim.hahaha,studentkinja megatrenda.ma,ja uvek idem bez šminke i do grla zakopčana,ali to je moj izbor.

10. He he, onda bez Mege, neka je ovakve :)

11. Hvala Agi, ovo je najveća pohvala koju sam do sada dobio :)

12. već je obrisaše

Daj linkić, sad me baš zanima :)

hahaha,studentkinja megatrenda

Poslušaću Brusa. Iako bi sa Megom defka bolje prošla, ipak ću da se držim svojih misli, bez ukrašavanja :)

13. Nemoj, ja se zezam, ako misliš da će bolje proći stavi slobodno.

14. ma,kako god,nebitno.znam kakvi su ti studenti iz par razgovora,to je smešan faks.a,moja drugarica je dve godine na puškicama završila,nije imala pojma o čemu se tamo radi.

15. De ste patke?
    Šta ovo napisa Peki gore da Matriks hoće da istupi?
    Dobro, niko neće biti primoravan da nosi status patke. Ako je već izrazio želju ja se slažem. Ako se i vi slažete, sutra će kapiten da ga skine sa spiska na prvoj strani.
    Mišljenje povodom toga ću ostaviti za sebe.
    Pročitao sam defke i nisu loše. Posebno Bruce-ova.

16. Na Megi? Svaki privatni je takav ili približan. Ja studiram jer mi treba papir da mi daju veću platu za posao koji radim već šest godina, tako i većina kolega, čemu onda laganje i sebe i drugih - doduše, ja znam o čemu se radi kod mene jer mi đavo ne da mira pa pročitam svaku knjigu, ali 80% studenata idu na puškicu ili na direktnije metode...

17. meni je svejedno.ako je to njegova želja oke.a i bilo je malo glupo 4 naloga,plusevi samome sebi,ne znam kaj mu je to trebalo.oke je dečko.

18. Marya, sviđa mi se mnogo defka. Ja obožavam kako to u parodiji odrađuje Doctor Evil, tj. Mike Myers :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.