Цивиливиливилизивизијација 4: Иза мача

1. ćero ja mogu sutra uveče nađi još nekog

2. ćero da oživim temu dok si tu kads slobodan

3. Можемо и сад ако ош.

4. sad mi kasno sutra negde oko 8,9

5. Ја сам сад усто тако да ћу тад вероватно спавати...

6. ma uveče u 8,9 nisam ni ja tolka prsotina da se budim u 8 ujutro :)
    aj onda postuj na temi kad oš

7. Знам шта си мислио зато сам то и реко.

8. e jeb ga onda reci kad ti odgovara :)

9. Може ли нека субота ова сад за два дана да буде искориШтена за цивилизовање?

10. Ја сам играо раније ко луд, сад немам на компу :) Скинућу, па кад будете играли јављам се...

11. Аур бордерс спарк тенжнс... Не спемуј ако не мислиш да играш. Скини и у суботу да пљештемо.

12. Ок :) Си играо петицу ? Шта мислиш о њој ?

13. e imam to instalirano nisam probao pa cu vam se javiti sad cu da vidim kako ide

14. e ja sam voleo taj deo, gotivno mi bilo zato sto je imalo najvise civilizacija da se izabere.. i igrao al nisam multiplejer nikad

Ako nadjem CD ima dinstaliram, ako ne onda necu i tako..

15. Само искерно, ја сам мало глуп дечко, па ћете ми морати објаснити шта и како, јер ни ја никад нисам играо мултиплејер у цивилизацији :)

16. па контам да је исто, јел ћеро?

17. Шта треба да скинем поред саме игре ?

18. Ај да не скрећемо са теме много да дам неке опште увиде у цивилизацију 4 и 5.
    Четворка је говно била кад је изашла, али свима нама драга. Исто и петица. Онда је четворка добила 2 дојајне, НАДЈАЈНЕ експанзије и постала кева. Да би петица постала иоле близу дојајности четворке морају проћи једно 2 експанзије. Тако је било и са тројком. Рецимо да је основна верзија сваке цивилизације (сем кеца и двојке) нека ретардирана бета верзија, коју експанзије испеглају само тако. Ко да су бонуксом опрате. Петица је ок као идеја, али говно од реализације. Са јебене 4 јединице освојим цео свет и то на емперор тежини (још 2 или 3 па макс). Где то има??? Зато је петица гомно и зато пљештемо четворку, а да не помињем графичку захтевност...

19. dotere imam dve verzije civilizacija4 i druga je Warlords koju da instaliram?

20. Бејонд д сворд је ово Њу инсталирај

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.