Цивиливиливилизивизијација 4: Иза мача

1. ćero ja mogu sutra uveče nađi još nekog

2. ćero da oživim temu dok si tu kads slobodan

3. Можемо и сад ако ош.

4. sad mi kasno sutra negde oko 8,9

5. Ја сам сад усто тако да ћу тад вероватно спавати...

6. ma uveče u 8,9 nisam ni ja tolka prsotina da se budim u 8 ujutro :)
    aj onda postuj na temi kad oš

7. Знам шта си мислио зато сам то и реко.

8. e jeb ga onda reci kad ti odgovara :)

9. Може ли нека субота ова сад за два дана да буде искориШтена за цивилизовање?

10. Ја сам играо раније ко луд, сад немам на компу :) Скинућу, па кад будете играли јављам се...

11. Аур бордерс спарк тенжнс... Не спемуј ако не мислиш да играш. Скини и у суботу да пљештемо.

12. Ок :) Си играо петицу ? Шта мислиш о њој ?

13. e imam to instalirano nisam probao pa cu vam se javiti sad cu da vidim kako ide

14. e ja sam voleo taj deo, gotivno mi bilo zato sto je imalo najvise civilizacija da se izabere.. i igrao al nisam multiplejer nikad

Ako nadjem CD ima dinstaliram, ako ne onda necu i tako..

15. Само искерно, ја сам мало глуп дечко, па ћете ми морати објаснити шта и како, јер ни ја никад нисам играо мултиплејер у цивилизацији :)

16. па контам да је исто, јел ћеро?

17. Шта треба да скинем поред саме игре ?

18. Ај да не скрећемо са теме много да дам неке опште увиде у цивилизацију 4 и 5.
    Четворка је говно била кад је изашла, али свима нама драга. Исто и петица. Онда је четворка добила 2 дојајне, НАДЈАЈНЕ експанзије и постала кева. Да би петица постала иоле близу дојајности четворке морају проћи једно 2 експанзије. Тако је било и са тројком. Рецимо да је основна верзија сваке цивилизације (сем кеца и двојке) нека ретардирана бета верзија, коју експанзије испеглају само тако. Ко да су бонуксом опрате. Петица је ок као идеја, али говно од реализације. Са јебене 4 јединице освојим цео свет и то на емперор тежини (још 2 или 3 па макс). Где то има??? Зато је петица гомно и зато пљештемо четворку, а да не помињем графичку захтевност...

19. dotere imam dve verzije civilizacija4 i druga je Warlords koju da instaliram?

20. Бејонд д сворд је ово Њу инсталирај